Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur väljer du bäst dejtingsajter?

Idag är det nästan vanligare att träffa någon genom en dejtingsite än i den ”fysiska” världen. Det är inte så konstigt med tanke på att människor allt mer umgås digitalt genom Facebook, Twitter och andra sociala medier. På bara tio år har därmed digital dejting gått om den klassiska dejtingen.

Eftersom det är många som söker sin partner över nätet har även mängder av olika dejtingsajter vuxit upp. En del bättre, en del sämre. Så frågan blir då – hur ska man göra för att välja bästa sajten för att hitta nya kontakter?

Det finns några saker man kan tänka på i sin jakt på en bra dejtingsajt och i sin jakt på sin kommande respektive.

För det första erbjuder mängder av dejtingsajter en ”prova på” period. Det betyder att man inte behöver betala under denna tid men om man sedan vill ha kvar sin profil så måste en månadskostnad betalas. Detta är det absolut bästa sättet att hitta den sajt som passar just dina behov.

Att prova kostar inget och då kan man även prova de sajter man kanske annars hade valt bort. Ett sätt att hitta en livskamrat kan vara att vidga vyerna. Detta bland annat genom att testa dejtingsajter som du tidigare ratat.

För det andra så kan man söka sig till sajter som specialiserat sig mot en viss målgrupp. En sajt erbjuder t.ex kristna att söka efter en kristen livskamrat. En annan riktar in sig på homosexuella o.s.v.

För det tredje kan sidorna jämföras utifrån deras personlighetstest och hur mycket man ska fylla i om sig själv. Att man ska uppge mycket fakta betyder inte att sidan är seriös utan det handlar framförallt om vad för fakta som ska uppges. De flesta har även ett gratis personlighetstest man kan testa utan att binda upp sig på någon betalfunktion.

För det fjärde är olika funktioner viktiga för olika personer. En del vill enbart vara medlem på de sajter som hjälper till med matchningsförslag medan andra anser att interaktionen är viktigare. Alla har meddelandefunktion vilket gör att man kan skriva privata meddelanden. Men utöver det kan öppna diskussionsforum erbjudas eller så kallade "walls" där man kan skriva öppet till varandra.

Om man ska söka efter en gratis variant eller en som kostar pengar är en smaksak. Men de som är gratis måste finansieras på något sätt vilket i de överlägset flesta fallen betyder reklam. Många anser att denna reklam blir störande och oseriös vilket gör att de hellre väljer en betalvariant.

2 Sep 2013