Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hur väljer man rätt elektriker?

En felaktigt utförd elinstallation är inte bara olaglig, den är också direkt livsfarlig! En enda kabel som är dragen på fel sätt kan betyda att någon riskerar livet. Med det i bakhuvudet - skulle du nöja dig med vilken elektriker som helst? 

Det trodde vi inte heller! En behörig elektriker som ser till att jobbet blir utfört är otroligt viktigt och en vi kan rekommendera är https://elektrikernorrkoping.se/ som är elektriker i Norrköping. De har full behörighet för alla typer av elinstallationer och kan hjälpa till med allt från byte av kontakt till avancerade eljobb som att byta kompletta elcentraler, sätta upp laddbox till elbil eller optimera strömförbrukning för ditt företag.

Tre saker att tänka på när du letar elektriker

Om du ändå letar och vill se om du kan hitta någon bättre så får du tre tips som du bör bära med dig i processen.

  1. Säkerheten: Kolla upp att den elektriker du funderar på att anlita är auktoriserad medlem hos Elsäkerhetsverket. Be även att få se deras rutiner för egenkontroll. 
  2. Priset: En offert kan innehålla en summa medan det färdiga jobbet kostar dubbelt så mycket när allt är klart. Kolla upp att det pris de säger gäller! 
  3. Offert: Be alltid minst tre olika elföretag om offert och jämför dem med varandra. Kolla upp vad som ingår och om det är med eller utan rotavdrag. 

Elbranschen har, precis som byggbranschen, aktörer som är ute efter att klå dig på pengar. genom att alltid kolla upp företagen ordentligt så skyddar du dig mot lurendrejare. Använd sidor som Trustpilot, Reddit eller Ratsit för att se om elfirman har negativa recensioner. 

26 Sep 2021