Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Hushållstjänster – när man vill ha tid över till annat

Att använda sig av hushållstjänster, eller hushållsnära tjänster som man också kallar det, är ett ypperligt sätt för att få tid över till sådant man tycker är roligt och som man lägger värde på i vardagen. Att spendera mer tid med barnen eller få lite välbehövlig tid över till sig själv kan vara några bra anledningar till att anlita någon som kan göra hemsysslorna åt en.

Hushållstjänster för alla behov

Det spelar ingen roll om det är fönsterputsning eller allmän städning man behöver hjälp med. Allt som man annars själv gör i hemmet kan göras av någon annan. Man kan också låta någon ta hand om barnen hemma om man känner att man skulle behöva den tiden till något annat.

Kanske behöver man en lugn stund för sig själv. Att ta hand om en stor trädgård innebär att man måste spendera mycket tid för detta ändamål, och vill man lägga den tiden på något annat kan det vara en bra idé att använda sig av hushållstjänster som täcker trädgårdsarbetet.

Om man någon gång har flyttat vet man hur tråkigt det är att flyttstäda och att det oftast tar mycket mer tid än man först räknat med. Att låta någon annan göra detta åt en underlättar oerhört mycket, och man har en sak mindre att tänka på.

Hushållstjänster – inte så dyrt som man tror

Eftersom man idag kan göra avdrag på hushållstjänster i och med RUT-avdraget (RUT står för rengöring, underhåll och tvätt), är det inte så dyrt att anlita någon som gör jobbet åt en. Genom att detta avdrag finns kan man anställa någon vitt vilket är en trygghet för både dig som kund och för den man anställer, samtidigt som man inte behöver betala en lön som innebär att man måste leva på bröd och vatten resten av månaden.

Alltså. det finns bara vinnare i detta fallet. Upptäck hur mycket lite extra tid kan göra för välbefinnandet, läs mer på Hemtjänst och låt någon annan göra jobbet där hemma.

14 May 2013