Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Husmanskosten i finrummet

Mat är en väldigt central del av våra liv och styrs så väl av trender som smak, detta kan man inte minst se på antalet restauranger och krogar som ständigt öppnar och stänger. Restaurangbranschen är en väldigt tuff bransch och lyckas man inte inom det första året får man tyvärr packa ihop och lämna krogscenen ganska snart.

Trender kommer och går men vårt intresse för mat och nya trender består!

Restaurangbranschen är extremt tuff, det är många faktorer som väger in i ett lyckat projekt och antalet restauranger som får stänga ner redan efter första året är skrämmande stort. Sverige är ett land där krogkulturen är stark och att gå ut och äta och ta ett glas vin är en naturlig del i vår vardag.

Vi spenderar mycket tid och pengar på mat men då vill vi att den ska vara bra. Detta gäller självklart inte bara när man ska gå ut och äta, är man värd för en större tillställning är det idag brukligt att hyra in en cateringfirma som tar hand om mat och servering.

Det är höga krav som ställs på cateringfirmor så som www.cateringösterlen.se tillsammans med många andra, vi konsumenter förväntar oss högklassig restaurangmat även när vi beställer hem. Glöm den vanliga tråkiga cateringmaten, idag får man professionell hjälp att komponera ihop menyer som anpassas efter tillställningen.

Husmanskosten gör storartad come-back!

Långt borta är de dagar då man gick på fin krog och beställde dyr mat bara för att få in en tallrik med en näst in till obefintlig portion, rätterna skulle vara så svåra som möjligt och tallrikarna så stora att personalen knappast kunde bära mer än två åt gången. De senaste åren har husmanskosten tagit steget in i finrummet igen och blivit omåttligt populärt.

Idag vill vi inte ha något vi inte kan uttala utan gärna något vi känner igen från förr. De flesta restauranger har idag så väl hamburgare som köttbullar och grytor på menyerna, för några år sedan var detta näst in till otänkbart om man inte drev en kvarterskrog.

Husmanskosten och den enkla maten har nu gjort sin fulla come-back, med stil!

Husmanskost behöver inte vara grå och tråkig

Misstolka inte, husmanskosten som finns på finkrogarnas menyer runt om i landet är långt ifrån den gråa och tråkiga maten vi alla upplevde i diverse skolmatsalar som små. Det är en ny och uppfräschad husmanskost som gjort entré, gamla recept i modern tappning som får varje matkritiker att lätta på stjärnkontot.

Sveriges krogscen lever mer än någonsin och tvärt mot vad många förutspådde under de senaste åren har vi inte slutat gå ut och äta och ta ett glas vin. Vi må dra in på många saker i vår vardag, tänka mer på ekonomin och tajta åt budgeten men när våren står för dörren är det precis lika fullt på uteserveringarna som vanligt.

Nya krogar kommer öppna och gamla kommer stänga, nya kockar kommer anställas och maten kommer serveras i mängder samtidigt som landets restaurangbransch är under ständig utveckling. Nya trender kommer och går men vår förkärlek för den äntligen tillåtna husmanskosten är definitivt här för att stanna.

24 Jun 2014