Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Inbrottslarm mot objudna gäster

Ett inbrottslarm är ett effektivt sätt att skydda sin egendom mot objudna gäster när man reser bort, exempelvis under semestern. Men ett inbrott kan ske i princip när som helst. Många ligor specialiserar sig nämligen på att göra inbrott under dagtid när folk är på jobbet. Faktum är att just den typen av inbrott ökade markant under förra året, vilket också tyder på ett ökat behov av inbrottslarm.

Via Sector Alarm kan du enkelt beställa ett komplett bostadslarm som inkluderar såväl inbrottslarm som brand- och trygghetslarm. Inbrottslarmet skräddarsys efter just dina behov och går även att anpassa efter eventuella husdjur, så att larmet till exempel inte går igång varje gång misen smyger in genom kattluckan.

Sector Alarm erbjuder två olika startpaket – ett med kamera och ett utan – beroende på vad du själv tycker passar bäst. Med en integrerad kamera kan du dock både öka säkerheten och underlätta arbetet för larmcentralen. Om operatören redan via bilderna kan konstatera att ett inbrott har skett, kan han eller hon nämligen omedelbart meddela polisen, utan att behöva skicka ut en väktare.

Ger bilderna ingen specifik information, så ringer larmcentralen upp dig för att kontrollera om det gäller ett eventuellt falsklarm. Är du inte hemma så kommer dock alltid en väktare att åka ut för att undersöka vad som har satt igång larmet. Oavsett vad som har orsakat inbrottslarmet kan du med andra ord känna dig trygg med att Sector Alarm alltid kollar upp vad som har hänt och aldrig tar något för givet.

Den främsta anledningen till att skaffa ett inbrottslarm är dock att det ska fungera avskräckande för potentiella inbrottstjuvar. Därför ingår även tydliga dekaler, som du kan placera på fönster och dörrar. Bara vetskapen om att det finns ett larm installerat brukar kunna ge tjuven en tankeställare och förhindra inbrottsförsöket redan innan det har börjat.

15 Aug 2012