Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Inreda med belysning

Det finns idag mängder med inredningsprogram på tv och dator, som ständigt visar en hur man får sitt hus både finare och modernare. Men hur ska man arbeta? Oftast faller inredningsprogrammen folk i smaken, eftersom de har så pass bred inredningskunskap, och gör i varje program något som passar alla olika smaker.

Vill man ha något originellt när det kommer till heminredning så finns det något som alltid funkar, nämligen att inreda med ljus. Det är något som har varit inne redan innan vi fick elektricitet. Att inreda med ljus ger en livlig och passionerad inredningsanalys av dig som person.

Man kan läsa personen på ett helt annat sätt, och det skapas en bra stämning med ljuset. Idag finns det mängder med olika sätt att arbeta med ljuset. Det finns punktbelysning, där man kan kan sätta upp lampor och fokusera på specifika produkter, exempelvis en tavla. Punktbelysning fångar oftast väldigt bra åsikter och blickar, vilket brukar vara målet.

Annars kan man även belysa med bred belysning. Det funkar så att man jobbar med att få samma ljus i hela rummet. Armaturer placeras ut med beräknat avstånd för att täcka hela rummet med en komplett "ljusmatta". Detta är något som är väldigt populärt och som många arbetar med. Vill man ha inspiration om detta, kan man enkelt göra bildsökningar på internet för att få mer information.

Den tredje, men absolut inte den sista eller minsta teknologin som går att belysa sitt hem med är detaljbelysning. Detta kan genomföras med "gömda lampor". Dvs, lampor som inte syns att man har monterade. Detta kan vara antingen belysning gömda i stenar, LED slingor eller andra liknande produkter. Det skapas oftast ett väldigt ljus som fångar många blickar.

Att inreda med detaljbelysning är något som är väldigt populärt bland nuvarande inredare. Det blir dessutom väldigt, väldigt snyggt!

 

14 Oct 2013