Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Inredning och tyger

Möbler i all ära, de är nödvändiga för att göra ett hem funktionellt och för att få vår vardag att fungera, men jag tycker faktiskt att det är textil och tyger som är det som verkligen ger våra hem en karaktär, en personlighet och gör våra hem både vackrare och mer bekväma.

En soffa utan mjuka fina soffkuddar är bara just en kal soffa, inte särskilt mysigt, eller hur? Och hur gott sover du i din säng om du varken har täcke, kuddar eller gardiner som hindrar både insyn och ljuset utifrån att komma in?

En bra idé är att låta tyger och annan textil inredning utgöra färgklickarna i ditt hem. Genom att satsa på möbler av enkelt snitt i färger som svart, vitt, gråskala eller naturfärger som brunt och beige får du ett flexibelt hem som blir väldigt enkelt att förnya när du vill - ett billigt och enkelt sätt att låta ditt hem byta stil allt eftersom årstiderna växlar.

Så här i december är vi många som vill använda oss av färger som rött, brunt, vitt och skogsgrönt så att den vanliga inredningen som kuddar, gardiner, mattor och liknande textil matchar fint till julinredningen, men om bara ett par månader är chansen stor att du vill ha in klarare och ljusare färger som påminner om den stundande våren - så som rosa och orange eller kanske limegröna och turkosa tyger på dina snygga kuddfodral och gardiner.

Kan du sy själv är det en bra idé att satsa på tyger i metervara och sy dina egna gardiner, kuddfodral, lapptäcken eller sängkläder. Då kan du styra exakt hur de ska se ut och få ett resultat du känner dig riktigt nöjd med. Satsa gärna det där lilla extra på tyger av riktigt bra kvalitet så kan du få kuddfodral och gardiner som håller i generation efter generation.

Ett vanligt argument för att välja lite billigare tyger är annars att man oftast tröttnar så snabbt på sina tyger ändå, men gör du ett väl avvägt val och satsar på god kvalitet och design så minns gärna att alla trender kommer tillbaka! Även om sakerna får ligga ett tag när du väl tröttnat så kommer det garanterat en dag då du mer än gärna plockar fram dina fina och unika kuddfodral och andra alster.

Riktigt fina tyger med både kvalitet och design hittar du hos Ljungbergs som har en uttalad profil som tar avstånd från slit- och slängsamhället och istället erbjuder sina kunder tyger i toppklass och ett mycket bra miljöval.

 

27 Dec 2013