Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Internetdejting för äldre personer

Allt fler börjar nätdejta och inte minst personer i den äldre generationen. Internet har tidigare bara varit något som den yngre generationen har haft kunskaper om, men allt eftersom internet blir vanligare och mer lättillgängligt så har även många äldre hittat till internetdejtingsajterna. Idag finns det till och med flera specialdejtingsajter som nischat in sig på den äldre generationen och som bara tillåter medlemmar som exempelvis är över 50 år.

Oavsett om du är 20, 40 eller 60+ ska du kunna hitta kärleken på internet och därför är det mycket bra att det på senare tid dykt upp kostnadsfria dejtinghemsidor som riktar sig till den äldre generationen!

Därför kan nätdejting vara ett alternativ för äldre

Många som tillhör gruppen ”äldre” har ofta helt andra prioriteringar än vad yngre personer har. Familjebildande, karriär och liknande är med största sannolikhet avklarat sedan en tid tillbaka, och istället kanske man vill ägna sig åt resor, avkoppling och upplevelser.

För den som vill hitta någon att dela dessa upplevelser med så kan internetdejting vara en väg dit. Eftersom det numera finns många nischade dejtingsidor för äldre personer så är det positivt att man nu enkelt kan träffa människor i sin egen åldersgrupp.

Många äldre kvinnor och män längtar efter kärleken

I den äldre generationen 50+ så är det väldigt många kvinnor som söker efter män. Enligt den oerhört populära nätdejtingsajten 50plusmatch så är det hela 56 % av alla deras registrerade medlemmar som är kvinnor och ”bara” 44 % som är män. Många av de äldre som registrerar sig på internetdejtingsajter gör det av anledningen att dem vill hitta kärleken, men det finns också väldigt många äldre som blir medlemmar bara för att hitta nya och spännande vänner!

Det är mycket enkelt att nätdejta, och även om man kanske är lite äldre och inte har riktigt samma datorvana som många yngre har så kan det vara tryggt att veta att det alltid finns hjälp att få av kundsupport och liknande på nätdejtingsajterna.

31 Aug 2013