Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Johnny Depp – familj och relationer

När John Christopher "Johnny" Depp II var 20 år gammal (1983) gifte han sig med Lori Anne Allison. Men det var ett äktenskap som inte höll länge eftersom de redan två år senare skilde sig.  Under slutet av 80-talet hann han med att vara förlovad med två olika skådespelerskor, Jennifer Grey och Sherilyn Fenn, men inget av dessa två förhållanden höll speciellt länge.

År 1990 var han säker på att han träffat kvinnan i sitt liv, Winona Ryder, och friade till henne. Hon spelade mot honom i Edward Scissorhand och det var genom den inspelningen som de hittade varandra. Johnny tatuerade till och med in WINONA FOREVER på högerarmen. Men forever blev det ändå inte. I slutet av 90-talet var han ihop med modellen Kate Moss och senare hittade han och Vanessa Paradis tycke för varandra. Paradis är en fransk skådespelerska och artist och även dessa två hittade varandra under en filminspelning. Denna gång var det filmen The Ninth Gate som fick Depp att hitta kärleken.

Skilsmässa och sjukdom i familjen

Även Johnny Depp och Paradis valde att gå skilda vägar vilket de berättade för pressen 2012. Tillsammans med Paradis har Depp två barn, Lily Rose som är född 1999 samt John Christopher som föddes 2002.

För Depp betyder barnen otroligt mycket och han har själv uttalat sig om att hans faderskap har gett honom en rejäl grund att stå på i livet både när det gäller privat och arbetsliv. Han delar vårdnaden med Paradis och delar även tiden med barnen oavsett i vilket land han för tillfället bor. Depp har nämligen hus i Paris, två i Los Angeles, en hel ö i Bahamas och en vingård i Frankrike. Paradis, som även hon är multimiljonär, har inte lika mycket även om hon kan erbjuda barnen flera exklusiva boenden.

När dottern Lily var 8 år blev hon allvarligt sjuk och fick ligga inne på ett barnsjukhus. Hon tillfrisknade och Depp blev otroligt tacksam för den vård som sjukhuset hade gett henne. För att visa sin tacksamhet klädde han ut sig till Jack Sparrow (den rollfigur han spelade i Pirates of The Carrebian) och besökte barnen på sjukhuset i flera timmar. Innan han gick därifrån donerade han även ca 2 miljoner euro till sjukhuset.

31 Jul 2013