Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Julklappar i sista stund

Det drar ihop sig till jul, och många är ute i sista stund med sina julklappsinköp. Alla har inte råd att ge bort en ny bil, men här kommer lite trevliga förslag på julklappar som kan vara till hjälp i vinter. Det finns något i alla prisnivåer.

Vissa reser bort redan under julhelgen. Andra kanske planerar nyårsafton på annan ort, eller rent av tänker sig att åka skidor i fjällen under sportlovet. Många tar bilen under ledigheten. Vad passar då bättre än att ge bort en omtänksam julklapp som kan bli till stor hjälp i en nödsituation? Eller kanske något som ger bilen en ny look och lite mer lyster?

För dig med lite större plånbok

Nya vinterdäck med dubbar som ger bra väggrepp kan rädda liv. Är det riktigt svåra förhållanden så kan snökedjor komma väl till pass, men det kanske är att ta i. Varför inte överraska någon med att pimpa bilen? En härlig motivmålning av familjen på motorhuven, eller en ny lackering piggar alltid upp.

För dig med lite mindre plånbok

Ett bilbatteri har en livslängd på ca 4-5 år. Om det var ett tag sedan det byttes så kan det vara på tiden. Är det över din budget, så kanske du kan gå ihop med någon annan och dela kostnaden.

Det är heller aldrig fel att ge bort en bra snöskyffel, så vederbörande kan skotta fram kärran ifall den blir igensnöad. Startkablar eller en isskrapa och bogserlina är också bra att ha till hands i nödsituationer. 

En säck med sand kan vara bra att ha i bagageutrymmet ifall mottagaren av gåvan ska ut på isigt underlag och riskerar köra fast. Nya torkarblad och spolarvätska kan också komma väl till pass och kostar inte skjortan.

Är din gåvomottagare redan på den säkra sidan och har allt detta, så går det alltid att ge bort en biltvätt, listskydd att smörja in bildörrarnas gummilister med eller så kan lamporna behöva bytas ut.

Och har du riktigt dåligt med pengar så kan du köpa en Wunderbaum eller ett par klassiska tärningar att ha i vindrutan. Varför inte en värmesits för kalla rumpor?

För dig utan plånbok

Är du helt blank så kom ihåg att det är tanken som räknas. Den du ska ge julklappen till kanske går i nybilstankar. Du kan då boka tid och ge bort en provkörning. Eller så kan du erbjuda dig att tvätta bilen för hand. Det är bara fantasin som sätter gränser, och till jul har man rätt att önska vad man vill.

21 Dec 2012