Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kan alla bära upp herrsmycken?

Skulle du vilja ha en ring eller ett halsband, men känner dig inte riktigt bekväm i smycken? Dessutom maler tanken på att du kanske inte passar eller kan bära upp ett smycke. Man vill ju inte se utklädd ut!

Oroa dig inte, du är långt ifrån ensam. Många män har samma funderingar. Man vill gärna ha något snyggt och originellt men det är svårt att hitta, så man tar det enkla alternativet och köper ett par skojiga manschettknappar eller ett döskallesmycke.

Det första du måste göra är att hitta vilken stil du har. Om du vet någon som du tycker klär sig snyggt studera hur han har klätt sig. Men kopiera inte stilen rakt av. Hitta istället de som du gillar och applicera det på din stil. Du kan gott köpa lite billiga smycken av olika stil på till exempel en vintagebutik eller loppis. Där hittar man ofta billiga herrsmycken för bara några kronor.

Testa dina nya smycken med ALLA dina kläder i olika kombinationer, låt det ta tid. Det sista du vill är att du ska hasta på dig något, gå på fest och känna dig obekväm hela kvällen. Låt det sjunka in ett tag. Många män vill som sagt ha smycken men det finns en tröskel att ta sig över.

Ett tips är att ha på dig dina herrsmycken när du ska träffa vänner som du känner dig bekväm och trygg med. Helst dina tjejvänner! Kvinnor har lättare och är oftast bättre på att ge komplimanger.

Om du känner dig för uppklädd när du har de klassiska herrsmyckena så som slipsnål, manschettknappar och klackring kan du testa att klä dig mer ”semi-preppy” d.v.s, har du skjorta och slips, kavla upp ärmarna. Har du manschettknappar, ha öppen krage. Har du manschettknappar och slips, varför inte byta ut kostymbyxorna till jeans? Men kom ihåg att alltid stoppa in skjortan!

Innan vi avslutar vill jag ge dig ett sista tips. Kolla gärna på modebilder och gör det ofta, ju mer du ser män bära smycken desto mer naturligt kommer det bli för dig. Dessutom kommer du finna inspiration och hitta många nya herrsmycken.

Kom ihåg! Känner du dig snygg i dina smycken kommer andra tycka att du är snygg i dem också. Allt handlar om självförtroende och det finns inget manligare än att våga gå sin egen väg oavsett vad andra tycker.

2 Oct 2013