Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kärleksfulla presenttips

kärlekspresent

Är det så att du är på jakt efter kärleksfulla presenttips? Det är inte fel att visa kärlek och uppskattning genom att ge en väl genomtänkt present. Det kan vara blommor, choklad, smycken, upplevelser och en massa annat. Just att tänka till lite extra visar kärlek bara det. I denna text ska du få ett gäng med tips på presenter som säger "jag älskar dig".

Tips på presenter att ge din kära

En sak att satsa på är till exempelvis ett romantiskt spel. Det finns ett som heter 52 weeks of romance. Spelet har ett kort för varje vecka och där kan du hitta överraskningar, dejtidéer och andra romantiska förslag ni kan göra tillsammans.

Ett annat tips är att ge en massage. Då på egen hand, med en väldoftande massageolja.

Du kan även satsa på att köpa snygga underkläder, eller vackra smycken. Parfym brukar även det gå hem.

Du kan göra ett fotocollage med bilder på er två och allt ni upplevt tillsammans. Det finns även digitala fotoramar att satsa på.

Sedan finns det en massa mer saker att ge den man håller kär. Det är inte fel att satsa på något du har tillverkat själv. Kanske du är bra på att baka, och kan göra goda saker att ge bort? Eller så är du duktig på att sy eller sticka och kan göra ett fint klädesplagg. Du begränsas egentligen bara av din egen fantasi i dessa lägen. Det är ju även som så att ofta är det tanken som räknas. 

2 Dec 2019