Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kläder inspirerade av de fyra elementen

Socialt ansvar för både människor och miljö är en mycket viktig trend som börjar få fotfäste inom olika typer av branscher. Även inom klädbranschen där olika varumärken profilerar sig som "ekologiska", "ansvarstagande" och "miljömedvetna". Ett varumärke som haft just denna profil ända sedan starten är klädmärket Element. Detta är ett av de mest klassiska skejtmärkena och det som är unikt med just Element kontra exempelvis DC och Etnies är att Element just har en tydlig miljöprofil.

Märket startades under 1992 av en skejtare och entreprenör som heter Johnny Schillereff. Johnny har verkligen gjort ett hästjobb med detta företag eftersom det vuxit i rask takt sedan starten och numer finns representerat över stora delar av världen.

Inspirationen till Elements kollektioner hämtas från de fyra elementen vatten, vind, jord och eld. Och Element har flera produktområden där skejt och snowboard är de största. Vidare så är det senaste tillskottet i Elements utbud barnkläder, vilket även många av Elements konkurrenter startat med.

Element barnkläder kan närmast beskrivas som "skejtkläder i miniatyr med miljöprofil", vilket innebär att de är fantastiskt söta och coola på samma gång!

Hur hittar man då kläder från Element? Det finns ett antal olika sätt att hitta till dessa kläder naturligtvis och det enklaste är förmodligen att söka på "Element kläder" på Google eller någon annan sökmotor. Då kommer du få upp mängder av butiker och försäljningställen som erbjuder dessa kläder.

Sedan så kan du i lugn och ro surfa runt bland olika webbutiker som säljer kläderna eller strosa runt på stan och kolla på kläderna i fysiska butiker. Eftersom detta är ett globalt varumärke så kan man även köpa dessa kläder direkt från USA via någon webbshop eller auktionssajt, exempelvis eBay. Om den svenska kronan står sig bra i relation till dollarn så kan man spara en hel del på detta även om det tillkommer frakt och eventuella tullavgifter.

5 Oct 2012