Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kommer pappers-tidningen att försvinna?

Visst går vi och köper tidningar i affärer fortfarande, men om vi tänker tillbaka hur mycket mer vi läste i tidningar och liknande jämfört med vad vi läste på internet ser vi en enorm förändring. Jag tror inte det är många som läser mer text i tidningar än vad de läser på internet i dagsläget.

Till och med böcker, som man enkelt kunde köpa i bokaffären i stan, har gjort så att handeln ökat mer och mer över internet i form av e-handel och nu ser vi hur fler och fler böcker börjar säljas som så kallade e-böcker. Det ser inte ut som att denna trend håller på att brytas, utan mer och mer information konsumeras online eller i annat digitalt format.

Vissa gillar förändringen av att kunna ladda hem sin favorittidning direkt till surfplattan och kunna läsa den där ser många som en stor fördel. Just tidningsprenumerationer och allt administrativt runt det förenklas betydligt med de digitala tidningarna.

Man slipper den onödiga väntan och man har alltid tidningen med sig tillsammans med allt annat, utan att det tar enormt mycket plats. För vem har inte (haft) problem med tidningar som lägger sig på hög som man aldrig blir av med ?

Dock finns det fortfarande en tjusning att känna lukten av en ny tidning, fysiskt kunna ta i den, och en hel del äldre människor gillar framförallt att inte behöva krångla till det, som det faktiskt blir för många äldre, med surfplattor och all ny teknik.

Förmodligen kommer papperstidningar sakta men säkert försvinna, men det är ingen tvekan om att detta format på tidningar fortfarande är efterfrågat och kommer nog inte försvinna helt på ett bra tag. Samttidigt är en surfplatta betydligt mer stöldbegärlig än vad en vanlig tidning är. Det kan till exempel, oavsett vem man än är, kännas betydligt bättre att ta med en billig tidning till stranden än att ta med en dyr, ömtålig, surfplatta.

 

19 Apr 2012