Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kondom eller barn

Visst är vi tjatiga, vi som förespråkar kondomer. För det är precis vad denna artikel kommer att handla om. Kondomen förstör känslan vid sex, kondomer är osexigt, ja, det finns många negativa tankar om dessa. Vissa är mer sanna än andra, och kortsiktigt så är förmodligen sex utan kondom mer uppskattat än med.

Däremot om du ser lite längre in i framtiden kan svaret vara ett annat. Om du är medveten om att du kan få konsekvenser så som ett icke önskat barn eller en rejäl könssjukdom, ja, då blir nog inte sex skönare utan kondom för att du mentalt är medveten om detta...

Vi är alla olika och vi resonerar på olika sätt och vis vilket gör att det naturligt finns de som alltid vill använda kondom, och de som aldrig vill använda kondom. Det finns givetvis andra preventivmedel, men inget som skyddar både mot oönskade små barn och tråkiga könssjukdomar. Däremot är det givet att det är bättre att skydda sig emot en av dessa än att vara sårbar för båda, så om du hatar kondomer över allt annat, använd åtminstone ett annat preventivmedel för att skydda dig.

RFSU och andra tillverkare av kondomer och sexrelaterade produkter förespråkar givetvis de också för det här med kondomer och preventivmedel. De tar fram produkter som ska göra att du inte drar dig lika mycket för att använda en.

Till exempel har de kommit ut med kondomer så som Power och True Feeling där den första är en kondom som gör att sex ska kännas skönare än utan kondom, och den andra är en kondom extra tunn som ska få bort känslan av kondomen.

En annan produkt är Vibration Kit som kommer med en liten vibrator. Att kombinera det hela med produkter så som massageolja och glidmedel kanske kan få det fokus som finns på kondomen att minska. Det är ditt ansvar att använda kondom, och istället för att hitta en anledning till att inte använda kondom, hitta en anledning till varför du borde använda en.

2 Sep 2013