Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Konferenser på västkusten

Vackra västkusten lockar mängder av besökare från hela landet, och utlandet, med sin vackra natur och livliga kustremsa. Hit kommer folk för den trevliga stämningen, de gamla kurorternas spa-avdelningar och nu för tiden även för konferenser. Västkusten har på senare år vuxit fram som ett populärt ställe för konferenser och har några av landets bästa och trevligaste konferensanläggningar.

Många av anläggningarna ligger vackert belägna vid vattnet med en utsikt över havet. Med västkustens gamla fisketradition kan konferensanläggningarna även erbjuda färsk fisk och skaldjur av världsklass till sina gäster, vilket ofta är väldigt uppskattat.

Stenungsön i Bohuslän är en av de mer populära platserna för konferenser på västkusten. Där har människor samlats för att koppla av och njuta av livet sedan 1870-talet. Under de tidigare åren samlades Göteborgs societet vid Stenungsbaden och det var då badhus och spa-anläggningar började växa fram.

1963 öppnades ett hotell Stenungsbaden som strax därpå byggdes till med flera konferenslokaler. Nuförtiden heter det Stenungsbaden Yacht Club och den gamla gemytliga känslan finns fortfarande kvar. Dock är anläggningen väldigt modern och utmärkt lämpad för konferenser av diverse olika slag.

Anläggningen har inte bara ordentliga konferenslokaler utan även en spa- och hälsoklubb som kan ge konferensbesökarna njutbara upplevelser med varma källor, bastu, behandlingar och massage. Miljön är avslappnad och fin. På Stenungsbaden kan man ta det lugnt med en öl i kvällssolen eller svettas på gymmet samtidigt som vågorna slår mot klipporna utanför.

Stenungsbaden har flera olika konferensmöjligheter som går att anpassa för de flesta önskemål. De största grupperna som kan tas emot är 500 personer men för mindre grupper finns alla möjliga olika möjligheter. En fördel är att personalen är villig att gå med på det mesta och testa nya grejer om så önskas.

Stenungsbaden är medlemmar i Svenska möten. På www.stenungsbaden.se kan man se mer om de olika lokalerna och vad Stenungsbaden kan erbjuda i konferensväg.

 

14 Feb 2013