Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Konflikten mellan Megan Fox och Michael Bay

När det blev klart att Megan Fox skulle få den kvinnliga huvudrollen i filmen Transformers trodde många att det skulle bli hennes stora genombrott. Transformers baserades på en serie om leksaker som förvandlades och får liv vilket var en mycket populär serie. Av den anledningen var förväntningarna väldigt höga på filmen och dess huvudrollsinnehavare.

Visserligen fick Fox också det stora genombrottet men på grund av en konflikt under inspelningen av den andra filmen fick hon aldrig slutföra hela triologin.

”Det är som att jobba med Hitler”

I Transformers spelade Mega Fox mot Shia LaBeouf i en action/science fiction-film där två ungdomar dras in i kriget mellan de goda och onda robotarna. Rollen spelades så bra att hon blev nominerad i MTV Movie Awards i kategori ”Bästa genombrott”. Det blev också Fox riktigt stora genombrott och det var självklart att hon, och även Shia LaBeouf, skulle vara med i uppföljaren Transformers; Revenge of the Fallen. Även en tredje film planerades men det skulle visa sig att Fox inte skulle få vara med i denna produktionen.

Under inspelningen av Revenge of the Fallen växte en stor konflikt upp mellan Fox och regissören Michael Bay.  Konflikten eskalerade när Bay sa till Fox att hon var tvungen att gå upp ungefär 5 kg. Hon hade då svarat med hård kritik mot regissören och jämfört hans arbetsmetoder med Hitler. Detta uttalande fick hård kritik från medskådespelare och däribland Shia LaBouf som uttalade sig att ”kritik är en sak, men att göra offentliga utskällningar är att förvandla det till highschool-nivå. Sånt ska man inte göra”.

Allt slutade med att Fox fick sparken från produktionen och fick därmed inte vara med och fullfölja triologin om Transformers.

Efter avskedet fick Fox lite andra småjobb så som att vara röst i Robot Chicken, göra reklam för öl och vara med i Eminems musikvideo. Hon var även med i filmen Jonah Hex vilken fick så dålig kritik att den blev nominerad som årets sämsta film. Trots de hårda motsättningarna kunde uppenbarligen Bay och Fox komma bättre överens några år senare vilket gjorde att de började jobba tillsammans igen. År 2013 fick hon rollen som April O´Neil i filmen Teenage Mutant Ninja Turtle som regisserades av just Bay.

30 Jun 2013