Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Konsten att välja rätt mäklare

Ska du sälja huset? Eller funderar du på att byta boende och vill kolla hur marknaden ser ut? Då ska du givetvis vända dig till en mäklare. Men vem ska man välja egentligen? Det finns många olika mäklarfirmor i Sverige och att hitta de som är bäst för dig och din eventuella försäljning kan vara svårt. Det finns några saker du ska titta på när du väljer en mäklare och vi berättar mer om de olika sakerna, så att du kan få den bästa hjälpen och de bästa förutsättningarna. 

Våra tips för hur du väljer rätt

  1. Bemötandet: När du tar den första kontakten med mäklaren så är det viktigt att "känna av stämningen" och det gör man enklast genom att antingen ringa eller mötas personligen. Du märker direkt om det är en mäklare som känns bra, eller inte. 
  2. Arvode: Den mäklarprovision som de tar kan skilja sig åt en hel del mellan de olika företagen. Se till att alltid få svart på vitt hur stor provision de tar, och jämför dem med varandra. 
  3. Renommé: Har andra anlitat dem? Hur ser deras omdömen ut? En mäklarfirma som funnits på amrknaden i många år överlever på grund av enda sak. Att kunder litar på dem! 

Utifrån dessa tre ovanstående punkter blir det lättare för dig att välja en mäklare som sätter dina intressen i första rummet. Tänk på att inte enbart stirra dig blind på provisionen! Även om den är aningen högre än andra så kanske just den firman är bättre på att få ut mer pengar vid försäljning. 

12 Aug 2018