Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kontorslokaler i Göteborg som ligger i rätt stadsdel

Att leta efter ett nytt kontor eller lediga kontorslokaler i Göteborg, Sveriges näst största stad och en av landets mest dynamiska regioner, behöver inte vara svårt. Även om utbudet är stort, liksom konkurrensen om de bästa och mest attraktiva lokalerna, så finns det alltid lediga lokaler som kommer passa ditt företag perfekt.

Vare sig du letar efter lokaler för butiker, kontor eller fabriksverksamhet så finns det nybyggda och lediga kontorslokaler i Göteborg med omnejd, och med rätt fastighetsbolag så kommer du antagligen att hitta rätt!

Vilken stadsdel i Göteborg bör jag välja?

Göteborg är en mångfacetterad stad med flera olika stadsdelar som alla har fått sin egen prägel, vilket inte gör det lätt att leta efter ett nytt kontor i GBG.

Hisingen är ett område som tidigare var förknippat med verksamheter som inte riktigt passade in i stadens centrala delar, och var ett område där många fabriker och industrier tidigare låg. Det finns förvisso en hel del industriell verksamhet där fortfarande, men många nystartade företag inom till exempel den teknologiska sektorn har valt att förlägga sina kontorslokaler där, eftersom det är en region som blivit allt mer modern och kreativ på senare år.

Lindholmen ett exempel på en innovativ och modern stadsdel

Lindholmen Science Park är ett exempel på en relativt ny stadsdel i Göteborg som snabbt blivit känd för sina teknologiska och innovativa företag. Det byggs flera nya kontorsbyggnader där, liksom bostäder, hotell och restauranger, vilket gör det till ett givet alternativ att se över om ditt företag letar efter en ny plats att växa på.

När det kommer till kontorslokaler, och då specifikt i Lindholmen, är det nybyggda Aurora ett bra exempel på en miljövänlig och modern kontorsbyggnad som ligger där det händer. Lindholmen Science Park beräknas ha en befolkning på över 30.000 personer inom ett decennium och är just nu Göteborgs hetaste område för växande och innovativa företag.

12 Aug 2013