Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Köp inte toner i din lokala butik, det är billigare på internet

Många som har en skrivare väljer fortfarande att bege sig till fysiska butiker för att handla tillbehör, trots att det är mycket omständigare än att beställa på nätet och framförallt mycket dyrare. På internet finns det idag massor av sajter som säljer tillbehör till skrivaren till mycket låga priser, ibland till under hälften av priset man hittar i fackhandeln.

Detta gäller för tillbehör till både laserskrivare och bläckstråleskrivare. Nästa gång det är dags att köpa nya bläckpatroner eller en ny toner så bör du göra en snabb sökning på nätet för att se vilka prisskillnader som faktiskt finns.

Hitta billig toner på internet

En toner till laserskrivaren är dyrare än bläckpatroner till bläckstråleskrivaren. En toner kan ibland kosta över tusen kronor, i vissa fall till och med ännu mer. En bläckpatron kan man däremot hitta för ett par hundra, även fast man måste byta ut denna mycket mer regelbundet än man måste byta ut sin toner.

Att då välja ett företag som erbjuder ett riktigt billigt pris kan löna sig stort i längden, och för att hitta detta pris bör man ge sig ut på nätet. Många sajter erbjuder, utöver billiga priser också flera sorters rabatter till personer som aldrig handlat på sidan innan. Det finns därmed ingen anledning att inte testa detta, särskilt eftersom risken att bli missnöjd är så pass liten.

Vad händer om jag behöver hjälp?

I det fall man gärna åker till en fysisk butik för att kunna få mer information om vilken produkt som man ska köpa, bör man komma ihåg att denna typ av service ofta även finns hos nätbutiker.

Sajterna som säljer toner till laserskrivare har vuxit sig så pass stora att de kan tillhandahålla en kundtjänst. Att hitta rätt toner till sin skrivare är dock lättare än man kanske tror, det enda man behöver veta är vilken modell man har på sin skrivare.

Denna information står alltid på skrivaren, eller i alla fall i handboken som följde med skrivaren. I det fall man ändå känner sig osäker, kan man alltid mejla butiken för att säkerställa att man får rätt produkt. I många fall kan man också enkelt skicka tillbaka produkterna i det fall man fått fel vara, och sedan få en ny hemskickad.

14 Dec 2013