Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Köp snygga gästböcker

Ett bröllop är ett oförglömligt ögonblick för de som ska gifta sig samt deras vänner och familj men även om den stora dagen alltid lever kvar i minnena så kan det vara roligt att få tillställningen förevigad fysiskt också.

Ett kul sätt att skapa minnen från ens vigsel och efterföljande bröllopsfest är att köpa en vacker gästbok där alla inbjudna får skriva ner sina lyckönskningar och gratulationer. Detta är ett klassiskt sätt att samla alla minnen och intryck från gästerna och kommer vara väldigt kul att plocka fram och läsa i åratal framöver.

Olika typer av gästböcker

Det finns massor av varianter av gästböcker för bröllopet, och en av de populäraste modellerna är böcker med en bild av brudparet på framsidan, samt en text med personernas namn och datumet för vigseln. Andra väljer istället en bok av gammaldags snitt utan bilder, och vilken gästbok som passar bäst till ditt bröllop avgör du så klart själv.

Det kan vara kul att välja en bok som följer det estetiska tema som man valt för bröllopsfesten, och till exempel ha en bok i samma färgskala som man använde för själva festen, besök http://www.myheart.se för att se sortimentet.

Olika sätt för gästerna att skriva i boken

Det finns flera olika kreativa sätt för att få gästerna att skriva något vackert eller kul i gästboken. Det klassiska är att man låter boken ligga i receptionen så att alla kan skriva något när de anländer, men en lite mer okonventionell och kreativ metod är till exempel att låta alla fylla i en lapp som placerats ut vid deras sittplatser runt middagsbordet.

Detta gör att man får lite mer tid på sig att skriva ner något, och minimerar risken för att folk skriver något styltigt och opersonligt. Lapparna kan sedan sammanfogas till ett stort ark eller klistras in gästboken.

1 Aug 2013