Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Köpa barnkläder i present

Att handla barnkläder är inte det lättaste, du måste hela tiden tänka på att det är ett barn du köper till. Har du inga barn kan det vara än svårare att veta vad och hur du ska leta efter för att hitta de bästa barnkläderna. Därför har vi valt att skriva utifrån egna erfarenheter om vad som fungerar bäst när du är på jakt efter en present som består av barnkläder. Tanken är att om du väljer att följa dessa tips så kommer du att kunna vara nöjd med din present.

1. Storleken har betydelse

Ett plagg som du köper ska gärna gå att växa in i för barnet. Under första året blir barnkläderna väldigt snabbt för små, kläder kan bli för små på så kort tid som en vecka. Från noll till ett år görs det av med en hel del olika storlekar. Det som passade förra veckan måste läggas undan denna veckan. Så mitt tips är att om du är det minsta osäker på storleken så köp en större storlek. Det värsta som kan hända är att det tar ytterligare en till tre veckor innan han/hon kan ha sitt nya klädesplagg.

2. Funktionalitet framför design

Som småbarnsförälder har du tidigt fått lära dig att det är barnet som bestämmer. Det får till följd att när du står i valet mellan en sockersöt liten klänning och en body som går att knäppa upp vid huvudet, så kommer funktionaliteten att prioriteras framför designen. Hellre en halvsnygg body som fort går att byta än en skjorta med manschettknappar och liknande.

3. Nätet är din bästa vän

På internet kan du hitta massor av olika deals och alternativ på hemkörning. Ska du handla presenter är nätet överlägset bästa källan för bra deals och produkter. Här kan du med några enkla klick leta dig fram till en superfin present. Ta god tid på dig och jämför gärna de olika butikerna via en prisjämförelse sajt.

3 Mar 2012