Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Köpa hundtillbehör - Proffsens hemliga tips

Det sägs att det är lättare att komma med i Svenska Akademien än att köpa rätt hundtillbehör till sin hund. Är det sant – jag vet inte, jag har aldrig sökt till akademien. Vad jag vet är att hundtillbehörsletande är bland det svåraste, mest frustrerande och det roligaste man kan göra. Allt på samma gång. Har du själv en hund, då vet du vad jag menar!

Det finns knep som kan hjälpa dig genom de svåraste stunderna, hemligheter som kan lyfta dig över trappsteget till ett enkelt köp. Hemligheter som har varit unnade endast ett fåtal hundtillbehörsköpare, hemligheter som i dag ska få åtnjutas av allmänheten för första gången. Håll i dig för här kommer de:

Materialet

Hundtillbehör i läder är inte bra. Så är det, sanningen är ute. Man lockas lätt att tro motsatsen men alla tillbehörsproffs vet hur det ligger till. Läder kan ge brännmärken på hunden, slita på päls och stelna till och bli obekväma när de har utsatts för regn och smuts. Dessutom så går de sönder lättare än andra alternativ. Nylon och Cordura, där finner du svaren.

Färgen

Jag vet hur det känns, jag har varit där jag med. Man funderar på om man egentligen inte ska köpa den neongula selen ändå. Svaret är nej. Nej, det ska du inte. Man stannar alltid till där och funderar på det men i slutändan så blir det ändå aldrig av.

Det enda de gör är att ta tid från ditt riktiga letande. Struntar du i neonselarna från första början så sparar du minst 30 sekunder per köp. Sekunder som du kunde lägga på att hitta riktigt bra hundtillbehör, som här till exempel.

Formen

”Kanske det där hundtäcket, det ser ju så lustigt ut!” Nej, det ser inte lustigt ut. Det kommer inte du heller tycka när din hund gått runt i sitt nya Kalle Anka-täcke för 1800 kronor i en vecka. Ska du köpa hundtillbehör - ha en klar bild i huvudet av vad de ska vara till för, bestäm dig för hur de ska vara utformade och jobba utifrån det.

Låt inte onödiga produkter distrahera dig, det är lätt att påverkas av stunden och göra köp som man inte planerade från första början.

Självkontroll

Det är roligt att kolla på hundtillbehör och det är ännu roligare att köpa dem men tänk på en sak – det är inte alltid bäst att ha roligt. Att idka självkontroll är en av de viktigaste delarna när man ska ut på köpturné, hur du väljer att göra det är upp till dig men för säkerhets skull så får du några tips på vägen.

För varje onödigt hundtillbehör som du köper så måste du springa 10 varv runt huset. Varje gång du kommit hem med en hundsele som du egentligen inte ville ha måste du avstå från godis. I en månad.

Nu återstår ingenting annat än övning. Övning ger, som bekant, färdighet och snart kan även du se dig som en del av den exklusiva skaran hundtillbehörsköpare som kan kalla sig för proffs. Sätt igång!

4 May 2012