Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kost och träning

Som jag skrev tidigare så finns det hemligheter för att lyckas med träning - en av de största "hemligheterna" är en hemlighet alla känner till. Kost! Kosten och att tänka på vad man stoppar i sig mellan, före, under och efter träning är A och O för att lyckas bra.

När man fått rätsida på kosten kan man börja att fundera på något kosttillskott. Vissa som äter stenåldersdiet hävdar att det är fel - men jag föredrar ett bra kosttillskott över en nödlösning som en macka.

Ett bra kosttillskott kan t.ex vara en proteindrink innan gymmet, på morgonen eller kanske före jobbet. Man är trött och har lite bråttom - då är det bra att dricka en proteindrink som kosttillskott innan träning än att träna på tom mage.

Ett bra kosttillskott kan fungera som en snabbladdning av batterierna och kan förhindra att man äter allt för mycket direkt efter träningen. Det är inte ovanligt att man äter upp fler kalorier än vad man just brände på träningen om man äter lite vad som helst. Då kan ett kosttillskott som en energikaka sätta stopp för den akuta hungern.

Går man in på en sida om kosttillskott så inser man att det finns kosttillskott för i stort sett vad som helst - gå upp i vikt, gå ned i vikt, springa fortare, springa längre, bli starkare, bli större. Det man bör tänka på med kosttillskott är att det krävs viss kunskap om vad som egentligen finns i kosttillskottet.

Ett kosttillskott från en mindre tillverkare är ofta fulla av stärkelse och har liknande energivärden som godis. Sen finns det bra kosttillskott som innehåller bra energi, rätt fetter och goda proteiner och dessutom smakar gott.

Det tar tid att hitta just det du behöver men ta dig denna tid, läs och lär dig och tro inte på allt du hör på gymmet och läser på nätet. Tänk själv helt enkelt. En bra butik för kosttillskott har information och lär sina kunder om kosttillskott - ett exempel hittar du här

8 May 2012