Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kostnad för badrumsrenovering i Stockholm

Många som bor i villa eller lägenhet drömmer om ett nytt badrum. Inte undra på. Ett nytt badrum kan ge ditt hem nytt liv och lyster, ta det till nya för att inte säga oanade höjder. I och med det så kallade RUT-avdraget har det blivit avsevärt billigare att göra badrumsrenovering i Stockholm.

RUT-avdraget medger nämligen att man kan dra av en stor del av arbetskostnaden vid hantverkstjänster i hemmet. I Stockholm råder också tuff konkurrens mellan oräkneliga hantverksfirmor och byggentreprenörer, inte minst bland de som specialiserat sig på just renoveringar i Stockholm. Men en badrumsrenovering kostar fortfarande pengar.

Gör upp en budget En badrumsrenovering i Stockholm (och annorstädes) är trots avdrag och det pressade priset ett ganska omfattande och kostsamt projekt. I regel landar notan på över 100 000 kronor. Det är därför alltid bra att planera noga och göra upp en realistisk budget för projektet.

Vilka grejer måste finnas på plats på en gång och vilka kan man vänta med? En gott råd är att inte snåla med byggkostnaderna för det grundläggande, själva strukturen. Badkaret, duschkabinen, skåp osv är relativt enkla att byta efter hand men om du inte skulle vara nöjd men golvet river man inte upp hur som helst...

Hur kan det bli billigare? Badrumsrenovering i Stockholm är som vi redan varit inne på långt ifrån gratis, man får räkna med mellan 15 000 och 30 000 per kvadratmeter för en helrenovering. Men det finns sätt att komma undan lite billigare. Ett säkert tips är att ta in offerter från flera olika entreprenörer. På så vis kan du matcha deras erbjudande mot varandra. Var dock noga med att läsa igenom offerterna ordentligt.

Kolla även vad som ingår i varje avtal så du undviker obehagliga överraskningar längre fram. Det kan mycket väl tänkas att en entreprenör ser ut att erbjuda en mycket prisvärd badrumsrenovering, men det är bara det att vissa material- och arbetskostnader inte ingår och slutkostnaden blir högre än du räknat med.

30 Aug 2013