Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kreativitet inom hemmiljö ur design perspektiv

Fokuspunkt inom konstinredning

Har du passion för inredning och önskar att du kunde förvandla ditt hem till en trevligare hemmiljö? Vi som älskar heminredning vill sprida kärlek och passion inom konst och design. Allt för många tror och tycker att inredning är svårt och att färger måste likna varandra och uppfylla en funktionalitet. Självklart måste man ha ett öga för färg och nyanser men numera är det mycket enkelt att skapa och realisera en modern inredning.

Den här artikeln ger några fantastiska råd och användbara tips samt fiffiga knep som hjälper dig att komma igång. Använd dessa råd till att fylla oanvändbara utrymmen hemma hos dig.

En viktig faktor när det gäller inredning är att se helheten i ditt rum. Att kunna se helheten och hitta fokuspunkten är viktigt. Fokuspunkten är oftast området som fyller en funktionalitet i miljö.  Oftast brukar fokuspunkten vara ovanför soffan, sängen, kaminen eller ovanför TV:n. Fokuspunkten blir oftast höjdpunkten och döljer övriga tomma ytor på exempelvis väggarna i rummet.

Efter att ha hittat fokuspunkten eller som de flest säger ”brännpunkten” så är det viktigt att använda sig av kreativitet och inspiration för att omvandla tomrummet till en attraktiv miljö. Alltfler försöker skapa inspiration från tidskrifter, tidningar, böcker, TV eller via en av de största aktörerna som t.ex. Google.

Tack vare Google kan vi följa bloggare som använder sina egna bilder för att skapa konstverk. Idag kan vi skapa en mer personlig och unik miljö med våra egna tagna foton. Online företag erbjuder möjligheten att skriva ut dina bilder och rama in dem i samma standard som realiseringen av ett Canvas foto.

Canvas har blivit mycket populärt, inte enbart i Sverige under de senaste åren, men även globalt. I Sverige är det vanligt att söka efter ”foto tavla” som innehar canvasduk monterad på kilram dvs, canvas tavlor.

Flera seriösa företag i Sverige kan hjälpa dig att förvandla dina bilder till fina konstverk – snabbt, smidigt och enkelt. Kan även nämnas att Canvas of Sweden är värt ett besök för mer inspiration.

9 Sep 2013