Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kryssningar

Det finns ett stort utbud av kryssningar och det är möjligt att åka på kryssningar i stort sett över hela världen. Flertalet researrangörer erbjuder kryssningar från Östersjön till Karibien, Medelhavet, Röda Havet, Atlanten med mera. Letar du istället efter en lite kortare och billigare kryssning så går det alltid att ta en Finlandskryssning med något av kryssningsfartygen som trafikerar Östersjön. Finlandskryssningar går mellan Stockholm och Helsingfors, samt mellan Stockholm och Åbo. Det finns även möjligheter att åka på kryssningar till Tallinn. Ett alternativ till en Finlandskryssning kan ju vara att ta en kryssning med Stena Line till Danmark, Tyskland eller Polen.

Det finns även möjlighet att åka på en längre kryssning med många spännande resmål. Under vinterhalvåret är det till exempel möjligt att åka på kryssning i området kring Thailand och Malaysia. Det går ett flertal olika rutter mellan länderna, men det är även möjligt att åka längs Thailands och Malaysias kuster för att utforska dessa underbara tropiska länder. Ett annat alternativ är att åka på någon av de otaliga kryssningar som trafikerar vattnen mellan USA och Karibien.

Letar du istället efter något mellanting? Då kan kryssningar från Gran Canaria eller Tenerife vara ett alternativ. Under dessa kryssningar har du möjligheten att uppleva Madeira, Marocko och ett flertal av Kanarieöarna. Kryssningen pågår oftast en hel vecka och ger tillfälle för mycket sol och bad.

Sedan har man även hurtigruten som är ett utmärkt alternativ om man vill uppleva, den vackra norska kusten. Hurtigruten, är en känd reserutt som tranporterar både gods och passagerare. På dess väg får man möjligheten att se en av de vackraste delarna av vår skandinaviska natur.

Så tveka inte att boka en kryssning. Du kommer garanterat att bli nöjd och få en upplevelse som du kan njuta av en lång tid framöver. Glöm inte att ta med kameran så att du kan föreviga din underbara resa.

31 Jan 2012