Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Lantlig och gammaldags inredning

Att inreda ett hus, en lägenhet eller en sommarstuga kan vara både ett nöje och ett elände. Vissa har det där extra sinnet för hur man får en boyta riktigt gemytligt trevlig och trivsam, medan vissa har svårt att komponera ihop rätt saker, likt en oskicklig tecknare. Här kommer ett tips till dig, vare sig du är stjärninredare eller om du dina kunskaper ligger någon annanstans.

Ja, mitt hem är min borg brukar det heta, och det allra viktigaste med ett hem eller fritidshus, är att du känner trivsel och trygghet när du kommer in genom dörren efter arbete eller vad det nu kan vara. Det ska vara en plats där du kan koppla bort stress.

Lite överdrivet bildligt så kan vi se det som en mjuk fåtölj att sjunka ned i efter en lång dag. Och då krävs som vi redan nämnt att det är inrett på ett sätt som ger just denna känslan.

Gammaldags / lantlig inredning

Något som många uppskattar är när ens fritidshus har en lite gammaldags och lantlig inredning och framtoning, lite som när man kom hem till sina farföräldrar, eller föräldrar för den delen beroende på ålder, när man var liten. För mig så handlar det om mjuka fåtöljer, nästan överdrivet med prydnader som ser ut att ha många år på nacken. Det är även snyggt med tavlor på väggarna som har motiv från "svunna tider", en målning där det flottas timmer, åks med häst och vagn och så vidare. Lite retroaktigt helt enkelt.

Mycket av denna typ av inredningsdetaljer, med betoning på lantlig inredning, finner du hos företaget Fröken Fräken, ta gärna en titt där om du är ute efter nämnda typ av inredning.

En personlig favorit hos dem som jag införskaffat till mitt eget lantställe är en barstol i återvunnet trä. Jag personligen tycker om den för att den är så autentisk. Ta gärna en titt på den på hemsidan, i menyn under "mysiga möbler".

6 Sep 2013