Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Läsa e-böcker på läsplatta

Att läsa e-böcker och andra digitala dokument gör du enklast på läsplattor. Läsplattor är anpassade för just läsning så även om det ofta går att se på filmer, surfa osv, så är det just läsning som läsplattan är gjord för. Läsplattan har funnits ett tag på marknaden, men det är kanske främst på senare år som försäljningen tagit fart på riktigt. Detta beror mycket på att Amazon valde att släppa sin egna läsplatta Kindle, vilket blev en succe.

Adlibris var inte långt efter här i Sverige där man nu lanserat sin egna läsplatta Letto, men tillhörande e-boksbutik integrerad i plattan.

Läsplattor i olika modeller

Om man går tillbaka några år så fanns det inte vidare många läsplattor att välja mellan. Det är helt klart annorlunda idag. Nu finns det en hel uppsjö av läsplattor på marknaden. Detta medför att det blir svårare att välja modell, så en rekommendation är att jämföra läsplattor innan man köper en. Allt för att hitta en läsplatta som passar just en själv och de krav man har.

Även om modellerna skiljer sig åt när det kommer till antalet e-böcker som kan lagras, eller vilka format som stöds, så är tekniken ofta densamma hos samtliga plattor.

Låna e-böcker på nätet

Om man är flitig besökare på biblioteket så kanske man helt valt bort det här med läsplattor och e-böcker. Men det behöver man inte göra längre, för idag är det lika enkelt att låna e-böcker till din läsplatta, som det är att låna vanliga böcker.

Det är ju egentligen enklare med tanke på att du kan sitta i lugn och ro hemma i soffan och låna dina böcker direkt från läsplattan. Men kom ihåg, det bästa sättet för att hitta en läsplatta som passar just dig, är att kolla en sida där du jämför olika läsplattor.

Detta för att du ska kunna hitta en läsplatta som håller dina krav. Då kan du sedan enkelt köpa eller låna e-böcker, direkt från din läsplatta. Väldigt smidigt och enkelt med andra ord.

Läsplattorna är här för att stanna, det tror i vilket fall vi. Se därför till att hitta en modell som passar just dig. Läsplattor är perfekta att läsa på i alla miljöer.

 

3 Aug 2012