Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

LED-vaxljus ger många fördelar

Tänk dig ett ljus som tänds vid samma tid varje dag och släcker sig själv när det är läggdags och dessutom inte är brandfarligt. Det är precis detta som ett LED vaxljus löser åt dig om du väljer rätt sort.

Som småbarnsförälder har man tankarna på mycket annat än att hålla reda på tända ljus och busiga barn. Då blir det hellre att man aldrig tar sig för att ha det lite trevligt med tända ljus tillsammans med familjen framåt kvällen, för att inte riskera att glömma bort de ljus man tänt.

Om man klarar sig utan sot, värme, risken att bränna sig, brandrisken och det den där obehagliga känslan av att ha glömt något, då ska man definitivt titta på ljus som använder LED i stället för traditionella stearinljus. De kanske inte kan ersätta de levande ljusen på en romantisk middag, men fungerar mycket väl i vardagsrummet för att sprida lite trivsel.

Något som ofta är ett problem med batteridrivna produkter är att det finns en klart begränsad tid för hur länge batterierna håller. Det gäller särskilt när man glömmer att släcka det man tänt och det är här det smarta med en inbyggd timer kommer in. Den sköter både tändandet och släckandet helt själv.

Batterier är väl nästa grej då, man kan gärna välja produkter som använder de "vanliga" lite större batterierna om där finns utrymme för dem. Då borgar LED-tekniken för att de ska hålla riktigt länge och vara till glädje i många timmar. Enklare modeller har oftast knappcellsbatterier som är uppladdningsbara, men driftstiden på dessa blir ändå ganska kort i jämförelse när man har de större batterierna.

Med det senaste inom LED vaxljus och LED värmeljus så kan en uppsättning batterier ge ända upp till 1000 timmars ljus!

Nästa gång när du tänder ett ljus, tänk då efter om det skulle gå att ersätta med ett LED ljus i stället och om det kan det, kika efter ett med inbyggd timer. Du kommer inte att ångra dig.

30 May 2013