Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Lexmark

Den som har en skrivare kopplad till sin dator vet att detta har många fördelar, men samtidigt kräver en del underhåll. Framförallt måste man då och då byta ut sina bläckpatroner eftersom dessa har en tendens att ta slut, särskilt när man behöver dem som mest.

En bläckpatron ska helst bytas ut innan den tagit slut, eftersom tomma hylsor kan skada skrivhuvudet. Ett skrivhuvud som bläck har torkat in på kan fungera sämre även efter att man bytt ut patronen, och i värsta fall kan det gå sönder vilket innebär att man måste laga skrivaren. Detta kan medföra så pass stora kostnader att man lika gärna kan köpa en ny.

För att slippa detta problem bör man alltid försöka kontrollera hur mycket bläck som finns kvar i patronerna till skrivaren så att man kan ersätta de patroner som snart är slut.

Din Lexmarkskrivare

Det är viktigt att komma ihåg att man alltid bör köpa rätt bläckpatroner till sin skrivare. Rätt bläckpatroner innebär i det här fallet att man köper patroner av samma märke som ens skrivare är. Har du en skrivare från Lexmark så bör du med andra ord alltid köpa bläckpatroner från Lexmark, eftersom andra bläckpatroner logiskt nog inte kommer att fungera.

Undantaget är om det handlar om så kallade kompatibla patroner. Dessa patroner har kopierats av ett annat företag än det som tillverkat skrivaren och ser ofta snarlika ut som originalet. Dessa typer av patroner fungerar lika väl som originalpatroner från skrivarföretagen, för ett billigare pris och en aningen lägre kvalité.

Skicka tillbaka dina tomma hylsor

När du beställer nya bläckpatroner till din Lexmark skrivare så kan du samtidigt passa på att skicka in en låda tomma patroner. Lexmark kommer att ta hand om dessa och se till så att de återvinns på rätt sätt så att du själv slipper bekymra dig om detta.

11 Aug 2013