Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Londons bästa marknader

Londonresan är inte fullkomlig utan ett besök på någon av stadens marknader, och med dagens billiga flygbiljetter kan en marknadsdag i London bli en bra affär – om du vet vart du ska gå. Vi har gjort en lista på marknaderna du inte bör missa.

Camden Market består av flera marknader, som alla har sin egna stil. Här hittar du allt från häftiga t-shirtar, konsthantverk och lokalt designermode, till gamla resväskor, telefoner och skrivmaskiner. Det finns också några riktigt bra vintage-butiker i Camden, och Cold Steel är specialister på piercing sedan många år tillbaka. Om du tar tunnelbanan direkt till Chalk Farm kommer du till den bästa delen av marknaden.

Portobello Road Market är främst känd för vintagemode och över 2000 antikvitetshandlare. Fortsätt ända upp till Golborne Road, dit många inte beger sig och du kan göra verkliga fynd. Hos Decadent Vintage under Westway hittar du fantastiska 20-talskläder och Kay’s brooch stand säljer vackra antika broscher. Tunnelbana till Notting Hill Gate.

Vissa bokar flyg till London bara för Sunbury Antiques Market, som med över 700 marknadsstånd med gamla kartor, lampor, kandelabrar och vackra möbler på Kempton racetrack lockar antikvitetshandlare från hela Europa. Marknaden är öppen den andra och fjärde torsdagen varje månad, och du tar dig hit med tåg till Kempton Park.

Mittemot Liverpool St Station ligger Spitalfields market, som erbjuder konst, böcker, organiska grönsaker och ibland till och med veteranbilar. Många moderna konstnärer har sina ateljéer i området och det är en härlig bohemisk stämning. Tunnelbana till Old Street.

Borough Market är Londons äldsta och sjunde himlen för alla som älskar gourmetmat. De vackra stånden är fyllda med allt från delikatesser, frukt, fisk, korv och likör - till organiska produkter och fina ostar. Sweet är en fransk patisserie som serverar underbart goda kakor och hos Topolski hittar du rökt korv och skinka från Polen. Tunnelbana till London Bridge.

Columbia Road Flower Marketär en av Londons vackraste marknader och det är underbart att ströva omkring i ett hav av exotiska växter och blommor i alla färger. Bredvid marknaden ligger många konstgallerier och små butiker. Tunnelbana till Old Street/Bethnal Green.

6 Mar 2012