Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Lyckas med träning - Hemligheterna

Det finns faktiskt knep att lyckas med träningen. Knepen är lika enkla som fungerande för de flesta.

Träna det du tycker är roligt - Att ha roligt när man tränar gör att du kommer prioritera träning. Det spelar faktiskt ingen roll vad du tränar så länge du tränar. Du kan ha all utrustning i världen men är du inte road av sporten så hjälper det inte och du kommer inte att prioritera den.

Håll ordning på din träning - En träningsblogg eller en träningsdagbok hjälper dig att se mönster i din träning och hjälper dig att utvecklas. Att du sen, via en träningsblogg, kan inspirera andra att träna. Vi lever i en värld där ytan verkar vara allt - då kan en träningsblogg som är ärlig och berättar om med och motgångar vara en inspirationskälla för många.

Tydliga mål - Att ha tydliga mål hjälper dig att gå till gymmet eller sticka ut i spåret när det känns motigt. Målen hjälper dig att hålla en bättre kost och få en hållbar utveckling av din träning.

Ta inte genvägar - Genvägar är senvägar heter det gamla talesättet. Att fuska med träning kommer garanterat att slå tillbaka sen. Har du fått ett träningsprogram av en tränare så finns alla övningar där av en orsak.

Är bra mat - Undvik snabba kolhydrater, halvfabrikat och snabbmat. Ät grönsaker, ät regelbundet och drick vatten. Du är vad du äter... Ju mer man tränar desto mer ställer kroppen in sig på att äta riktig mat. Maten kommer att komma ganska automatiskt. Men du behöver ändå tänka på vad du äter.

Men framför allt - ha roligt! Att träna är roligt. Till slut så kommer du upptäcka att din kropp kräver träning, har man väl vant kroppen att träna så tror den att den ska fortsätta att träna hela livet. Träning är det naturliga för oss - vi har kroppar som är skapta för att springa, hoppa och klättra med. Vi ska röra på oss för att må bra.

7 Apr 2012