Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Lyxa till det med en stor båt i Stockholms skärgård

En stor båt gör det möjligt att åka ut på sjön tillsammans med vänner och familj på ett sätt som slår känslan av att sitta i en gammal segelbåt som om den vore en ask med sill. Sill äter man förstås gärna då man är ute och seglar i en lyxyacht och med serveringspersonal så behöver man inte själv ta hand om dukning.

När man ska lyxa till det så är en stor båt i Stockholms skärgård ett fantastiskt bra val. Man kan exempelvis hyra båt via IRYacht Båtcharter Stockholm som bland annat kan erbjuda den stora lyxbåten Princess V50. Med den här typen av båt så kan man ge sig av på äventyr tillsammans med andra som ser poängen med att glida fram över vattnet som en kunglighet och att se skärgårdens skatter på nära håll utan att själv behöva komma i närheten av en länspump.

Stockholms skärgård är stor och det är klart att man kommer att behöva några dagar på sig för att verkligen ta sig runt till lite olika hamnar. Om man vill så kan man hyra båt i Stockholm för en dag men då missar man en hel del av charmen med en stor och lyxig båt.

Det är nämligen otroligt bekvämt att sova på den här typen av lyxbåt. Man kommer att känna doften av hav och njuta av att båten rör sig på ett mjukt och fint sätt på vågorna, detta samtidigt som man ligger bekvämt i en säng som faktiskt är en säng och inte en hängmatta.

Mat, underhållning och mer direkt på båten

Innan man bokar en stor båt för att leva lyxliv under några dagars tid i skärgården så ska man fundera på vad man vill ta med sig ombord. Några passande förslag kan vara:

  • Bästa vännerna
  • Mamma och Pappa
  • En kock
  • Kapten
  • Serveringspersonal
  • Underhållning
  • Bra musik
  • Badkläder och sololja
  • Snygga solglasögon
  • Information om fester och händelser i skärgården

En del av detta kan man få hjälp med av den båtcharter i Stockholm som man vänder sig till. Finns de lyxiga yachterna så finns det även tillgång till det som behövs för att verkligen njuta av att åka ut på sjön med dessa. Även om man faktiskt kan segla och köra motorbåt så ska man dra nytta av att ha en erfaren kapten med sig. På så vis så behöver man ju inte fundera på hur många glas bubbel det blir och när det är dags att lägga till.

Många tycker att man ska låta bli att planera sin resa i Stockholms skärgård på en lyxbåt men det är alltid bra att ha lite koll på när det blir fest i Sandhamn och annat som man kanske vill vara med om. Tillsammans med kaptenen så bestämmer man sig för den rutt som ska tas och vad man ska hinna med.

Som passagerare på en lyxyacht i Stockholms skärgård så är det givetvis du som styr och bestämmer även om du under själva resan kan koppla av på däck.

1 Aug 2013