Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Mae Phim - utflykter och aktiviteter

Mae Phim ligger i östra Thailand tre mil öster om Rayong. Mae Phim är en populär semesterort för många svenskar som reser till Thailand. Om man är trött på strandlivet och vill hitta på någon spännande utflykt finns det en del att göra i området kring Mae Phim och Ban Phe.

Beroende på vad du är intresserad av att göra kan du hitta en hel del aktiviteter och utflykter kring Mae Phim. Det som kanske är mest känt är Apornas tempel och Classic Forest som är kända för sina svarta svanar och utsökt himmelskt god mat.

Tycker du om apor ska du göra en tur till Apornas Tempel i Ban Phe. Köp en påse bananer och du blir garanterat bästa vän med alla apor som springer runt på området. Bor du i Mae Phim och behöver förslag på utflykter i Mae Phim kan också skjutbanan vara ett bra sätt att slå ihjäl ett par timmar på.

Skjutbanan i Ban Phe erbjuder pistolskytte och skjutning med hagelgevär. Har du aldrig skjutit med pistol före kan detta absolut vara en upplevelse som du kan göra på egen hand. Tycker du om havet och livet i havet ska du absolut besöka Rayong akvarium som ligger i nära anslutning till Ban Phe.

Väl framme på Rayong akvarium kan du se och uppleva allt som har med djurlivet i den Thailändska gulfen att göra. Du kommer få se havssköldpaddor och fiskar av all de slag, den absoluta höjdpunkten under besöket på Akvariumet i Rayong är tunneln som får dig att uppleva att du står på botten och du har alla fiskar runt omkring dig! Akta dig för hajen!

En dagsutflykt till Koh Samet kan rekommenderas om du behöver miljöombyte eller något att göra under din vistelse i Mae Phim. Koh Samet har en strand för varje smak och ett stort utbud av vattensporter av olika slag. Blir strandlivet i Mae Phim långtråkigt kan du med små enkla medel hitta någonting som du kan roa dig med på någon utflykt på egen hand.

18 Nov 2013