Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Mallorca Guide

Sedan 60-talet har Mallorca varit ett populärt resmål för svenskar och övriga skandinaver. Mallorca väcker minnen hos många som besökt medelhavets vackraste ö. Mallorca eller 'La Isla Bonita' tillhör balearerna som är en ö-grupp med 3 större öar där Mallorca är den största. Menorca och Ibiza tillhör även samma ö-grupp. Många förknippar Mallorca med Magaluf eftersom många yngre turister, främst från skandinavien och england, väljer att spendera sin sommar semester i orten. Mallorca har så mycket mer att erbjuda.

Huvudstaden på Mallorca heter Palma de Mallorca men kallas vanligen för Palma. Anledningen är de många palmer som pryder staden och strandpromenaden. Kul fakta är att det från början inte fanns några palmer alls på ön, utan de blev från början importerade. Palma är till invånarantal ungefär lika stort som Malmö. Den centrala stadskärnan påminner om vilken storstad som helst i Europa med stort utbud inom shopping, restauranger och uteliv. Staden är full av lekparker för barn, småtorg med uteserveringar och sevärdheter. Det är inte konstigt att Palma får fler vinterbesökare varje år. Palma har allt att erbjuda en vanlig weekend resenär!

För en förstagångsbesökare kan det vara svårt att välja vilken av de 1000-tals restauranger eller tapasbarer som är värt ett besök. För att underlätta vill jag tipsa om welcome-to-mallorca.nu. 'Welcome to mallorca' är en uppdaterad och omfattande guide till Mallorcas restauranger, barer, nattklubbar, uteliv, shopping och mer. Guiden fylls hela tiden på och uppdateras med nya tips som är värt ett besök eller två.

För varje år kommer guiden bli bättre och bättre och de tar emot tips och idéer på deras facebooksida; facebook.com/welcome-to-mallorca. Gilla sidan eller prenumerera på deras RSS-feed direkt från hemsidan för att få det senaste tipset på vart du bör gå för att få en bra upplevelse på Mallorca!

16 Nov 2012