Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Män och deras underkläder

Något som är viktigt för många av oss män är vad vi sätter på oss under byxorna, d.v.s våra kalsonger. Många män använder idag precis samma underkläder de använt sedan uppväxten medan dagens ungdomar istället friskt byter mellan stilarna. Men vilka stilar finns det egentligen ute på marknaden idag? Med denna guide går vi igenom de vanligaste modellerna.

Briefs eller kanske y-front är nog en av de mer välkända modellerna och det många idag kallar just kalsonger. Det är korta byxor som sitter åt med hjälp av resår runt midjan samt en öppning längst fram om de är klassiska y-front. Det finns även samma modell utan öppning vilket är mer vanligt idag även om y-front fortfarande säljs i butik.

Boxershorts är en annan vanlig modell av kalsonger här i Sverige. Vi har dock olika stilar på boxershorts och trots att många hänvisar dem alla till boxershorts så finns det speciella namn på modellerna. Några av de vanligaste är boxerbriefs, trunks och självklart de klassiska boxershortsen.

Boxerbriefs är som ett par briefs fast med något längre ben. De sitter dock åt lite mer och slutar ungefär på mitten av låren. Dessa kalsonger används flitigt bland många män och killar idag, fungerar utmärkt tillsammans med sport och andra aktiva aktiviteter då det håller allt på plats.

Trunks är snarlika boxerbriefs och det är faktiskt ibland svårt att särskilja dem. Det som utgör skillnaden mellan kalsongerna är dock att trunks har kortare ben och lägre midja. Du kan se dem som en rektangel när de används, d.v.s. benen är lika lång som mittdelen samt att midjan är rak.

De klassiska boxershortsen behöver nästan ingen beskrivning. Det är som många känner till kalsonger likt boxerbriefs men istället med långa ben. Boxershorts finns både som löst tyg samt åtsittande material och används därefter helt efter preferens.

25 Dec 2012