Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Mantec Avant

Det som är unikt med Mantec Avant är vårt synsätt på konsulttjänster. Vi vill ta del av hela kakan och se hela bilden av problemet. Mantec-Avant är en helt enkelt en del av Mantec.

Vi vill tro att vårt sätt att ge rådgivning och implementera lösningar skiljer sig åt mot övriga konsultbolag på så sätt att vi ser till minsta detalj och inte ger oss förens vi tillsammans har nått det uppsatta målet.

Kraften av förändring

Med rätt kunskap kan man få större förändringar och nå högre höjder. Att utlova att man kan öka en verksamhets lönsamhet är inget vi tar lätt på. Det räcker inte att coacha ett företags säljstyrka för att öka inkomsterna, förändringen måste komma inifrån och genomsyra allt i verksamheten.

Vi kan hjälpa till att fatta rätt beslut grundande på verklig förståelse för ditt företags behov och mål. Alla inom organisationen måste arbeta tillsammans och ha samma djupa förståelse för vart verksamheten är på väg, detta kan vi hjälpa dig att förmedla både internt och externt.

Mantec Avant levererar helhetslösningar som inkorporerar allt från initiala strategiska planer fram till slutgiltig utbildning av företagets personal och utvärdering. Detta tror vi är enda sättet att nå en hållbar förändring, att se alla steg i implementeringsprocessen som lika betydelsefulla.

Alla Mantecs projekt bygger på att samarbeta. För att vi ska kunna känna oss nöjda när vi avslutat ett projekt måste vi se att verksamheten har de nycklar och verktyg som behövs för att fortsätta arbeta mot bättre och större framtida förändringar.

Alla inom organisationen måste vara införstådda med hur de bäst når dessa förändringar och hjälpa till med genom detaljerade utbildningsprogram. Vi vill inte krångla till saker med svåra uttryck och komplicerade modeller, enkelt tror vi är nyckeln till många problem och en av våra styrkor.

Våra tjänster ska innebära mätbara resultat, kostnadseffektivitet och en stor kundnytta.

24 Sep 2012