Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Matkasse Med Hemleverans

Det har blivit väldigt populärt att beställa matkassar för att slippa att göra matlistor och så vidare. Du har säkert sett reklamerna på tv. Företag som fixar matlistor och till och med har matkasse hemleverans enda till din dörr.

Tänkt dig själv att du har väldigt lite fritid, att du har svårt med fantasin och att det är knepigt att komma på nya spännande maträtter att laga. Då kan lösningen ligga i att beställa en matkasse hemleverans som gör att du helt slipper tänka på matinköp och idétorka.

Faktum är att det är otroligt populärt att köpa matkassar hem till dörren av just den anledningen. Folk har mindre och mindre tid för matlagning nu än för 10 år sedan. Det är en svår balansgång att få ihop jobbet med fritiden. Och där mellan vara kreativ i köket.

Att beställa en matkasse med hemleverans är ruskigt enkelt och smidigt. Du går in på en hemsida som erbjuder matkassar hem till dörren och klickar i vilket erbjudande du vill ta del av.

Oftast brukar det vara för 4 personer. Men det finns även matkassar för par. Efter att du beställt matkassarna får du oftast ett mail skickat till dig med recepten för måltiderna den kommande veckan. Sen är det bara att vänta tills dess att budbilen kommer med dina matkassar. Väldigt smidigt. Oftast kommer budet på kvällarna vilket möjliggör att du kan, i lugn och ro, ta emot dem utan att behöva stressa iväg tidigare från jobbet osv.

Den enda nackdelen med matkassarna är att dem är begränsade till 2 och 4 personer. Så är man 3 eller 5 blir det genast knepigare att få det att fungera ordentligt.

Men det finns fortfarande väldigt många fördelar. Och det bästa av allt är att det inte är särskilt mycket dyrare än att handla maten själv.

Sen finns det även andra aktörer som erbjuder frukt till dig, och även firmor som kör ut mat till dig på jobbet.

 

25 Sep 2012