Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Maximera din vinst på Blocket och Tradera

Att tjäna pengar på Blocket, Tradera eller eBay eller andra liknande köp- och säljsidor är inte svårt men det finns vissa saker som man bör tänka på för att maximera sin vinst. Tro inte att det alltid enbart handlar om småpengar utan det finns dem som lever på att regelbundet köpa och sälja varor. För fler tips hur du kan tjäna pengar så kan du gå in på enklasnabbapengar.com

För det första ska du presentera din vara ordentligt. Var noga med att presentera varan på ett ärligt sätt och ha med detaljer. Har du inte med dessa i annonsen så kan du räkna med att få frågor på dem via e-post. För liten beskrivning av varan tyder också på att du inte riktigt är ärlig eller seriös. För säljande beskrivning är inte heller bra då folk är väldigt vana vid reklam och ser väldigt enkelt genom överdrivna rubriker och beskrivningar.

Ha med bilder på din vara och ha gärna bilder från flera vinklar. Var noga med att ta kort på eventuella sprickor eller liknande. Skriver man i sin beskrivning att det finns en spricka på varan men man inte kan se den på foto så drar sig många från att vilja köpa den eftersom man tror att säljaren försöker luras. Att ha bra och tydliga bilder ökar nämnvärt hur många bud du får. Spendera tid på att ta bra bilder.

Var noga med att svara på e-post, framförallt när du säljer en vara. Var noga med att kolla din e-post regelbundet framförallt när annonsen närmar sig sin deadline. Får inte folk svar på sina frågor så drar de sig från att buda på varorna. Att inte få svar från en säljare tyder också på att den inte är seriös.

Erbjud folk att betala via Paypal och Payson. Det tar två minuter att skaffa och ger ett seriöst intryck.

Få bra betyg av andra köpare och säljare. Detta får du genom att vara seriös, ha bra beskrivningar och betala respektive skicka varan 24 timmar efter köpet är gjort, om du inte skriver någonting annat i varans annons. Var noga med att också sätta betyg på andra för om du gör det så sätter de också gärna betyg på dig.

Tanken med att tjäna pengar via köp- och säljsidor är att du köper någonting billigt och säljer det dyrare. Att få saker gratis eller billigt är enkelt. Det finns sidor som erbjuder saker gratis, eller har erbjudanden t ex köp två för tre eller så kan du köpa saker i andrahand eller på t ex på loppmarknader. Var noga med att du köper saker som du har kunskap om. Köp t ex inte ett frimärke om du inte kan någonting om det för att tro att du kan sälja det dyrare, utan håll dig till områden och varor som du känner till. Det finns tyvärr alltid folk som vill luras eller överdriva hur billig en vara är och det enda sättet att inte bli blåst är att vara försiktig och vara påläst.

 

1 Feb 2012