Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Maximera muskeltillväxt med gainer

För de flesta som tränar så spelar det inte så stor roll hur mycket man ökar i muskelmassa och hur exakt resultatet på ens träning blir. Det viktigaste för de flesta som tränar är istället att få en avkoppling i vardagen, att blåsa ut all oro och få ny energi. Men om du istället tränar för att maximera muskeltillväxt och är ute efter att gå upp i vikt, är en gainer ett måste.

Vad är en gainer?

En gainer är ett kosttillskott som är speciellt anpassat för att du ska få maximal återhämtning efter träning och därmed också en maximal muskeltillväxt.

Detta kosttillskott används av allt från elitidrottare till vanliga människor som vill få ut det mesta av sin träning. Anledningen till att detta är nödvändigt är att kroppen under intensiv träning, framförallt sådan som avser musklerna, börjar frigöra hormoner och kortisol som har som uppgift att frigöra energi i kroppens redan befintliga muskler och fettlager. Men genom att ta en gainer förhindrar man detta på ett effektivt sätt.

Ingredienser

Normalt består en gainer av två komponenter. Den ena är snabba kolhydrater som ger kroppen tillbaka sin energi och på så sätt förhindrar att muskelvävnader bryts ned. Den andra beståndsdelen är proteiner, som sedan hjälper till att bygga upp musklerna som man tränat under sitt pass. Tillsammans utgör alltså gainern en helhetslösning som är perfekt för atleter på alla nivåer.

Hur intar man?

En gainer består oftast av ett pulver som man kan blanda med mjölk eller vatten i en sportflaska. Det är otroligt enkelt att inta en gainer, och på grund av att den kommer som ett torkat pulver är det också enkelt att ta med sin det till träningslokalen.

Lycka nu till med din träning, och testa gärna något av tillskotten ovan. Men kom ihåg att inte överanstränga dig och stretcha efter varje träning!

8 Dec 2013