Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Med hjälp av en svensk artikelkatalog kan man marknadsföra sig på nätet

Det är väldigt sällan som man träffar på en människa som inte dagligen använder sig av internet. Nuförtiden har internet en avgörande del av både vårt arbetsliv och vårt privatliv. Kan man därför använda sig av Internets stora kraft så finns möjligheten att tjäna pengar, mycket pengar.

Men en förutsättning för att tjäna pengar på nätet är att man marknadsför sig så att besökare och potentiella kunder hittar till företagets hemsida. Det finns många sätt att göra detta på, men en av de mest effektiva metoderna är att använda sig av en så kallad artikelkatalog.

Fenomonenet "artikelkatalog" kanske låter lite konstigt för den oinvigde, men nedan så skall jag redogöra för vad det är för något.

Vad är en artikelkatalog för något?

En artikelkatalog är helt enkelt en webbplats där man kan registrera sig som skribent och sedan börja författa texter som man skickar in till artikelkatalogen. Varför vill man då göra detta? Ja, vissa tycker kanske att det är fantastiskt kul att bara skriva om något som man är intresserad av och sedan kunna publicera detta.

Men för de flesta så handlar det nog mer om att man vill marknadsföra en sajt eller ett webbprojekt. Driver man exemplevis en sajt om leksaker så kan man ju skriva en artikel om just leksaker och sedan länka till sin sajt. Är artikeln tillräckligt intressant och läsvärd så finns ju chansen att artikeln sprids på nätet och då kommer det ju också strömma besökare från artikeln till leksaks-sajten.

En annan stor fördel med att skriva artiklar är att sökmotorerna värderar en sajt högre om den har länkar till sig som kommer från relevanta sammanhang. En länk från en artikel som på något sätt handlar om leksaker till en sajt om leksaker kan alltså bidra till att sökomotorerna värderar webbplatsen högre bland sökresultaten.

Det är detta som brukar kallas för sökmotoroptimering, och att använda artikelkataloger som ett verktyg när man sökmotoroptimerar kan alltså vara mycket effektivt.

Letar du efter en artikelkatalog av hög kvalitet som publicerar snabbt? Då kan du besöka Artikelexpressen.se.

1 Mar 2013