Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Midsommarpresenter som kommer att uppskattas

Det första halvåret av 2012 har snart passerat förbi och om bara ett par veckor är det dags för midsommar, som för de flesta är startskottet på sommaren och förknippas med sol och semester!

Med andra ord är midsommar en av årets höjdpunkter och vad passar då bättre än att precis som under julen, ge någon som du tycker om (eller varför inte dig själv?) en fin midsommarpresent. Det är trots allt roligare att ge än att få! Här är tre bra tips på midsommarpresenter:

En sommarplånbok

Under sommaren är det vanligt att fira semestern med att spendera pengar på god mat och andra nöjen, vilket gör att det är viktigt att ha en bra och robust plånbok eller kreditkortshållare. En bra och snygg plånbok går att hitta för under 150 kronor och kan bli en mycket uppskattad extrapresent på sommaren.

Hängande fickutomhusdusch

Svenska somrar innebär dessvärre alltför ofta väder med lite väl mycket regn, men ibland kan det faktiskt bli riktigt varmt. Så pass varmt att man kan spendera dagarna på någon av landets alla stränder. Stranddagar som innebär att det är lätt att få med sig salt i håret och sand på fötterna.

Med en enkel fickutomhusdusch som fylls med vatten och hängs upp i t.ex ett träd blir det lätt att tvätta av sig efter stranddagarna. En mycket bra present för den som tycker om att spendera sommaren på stranden, men vill slippa att ta med sig sanden inomhus!

Solcellsradio

Under varma sommardagar kan det vara skönt att ligga och lyssna på radio på stranden eller hemma i trädgården, men att använda sig av förlängningssladdar eller batterier som tar slut kan lätt bli frustrerande. För att slippa att vara beroende av dessa strömkällor så kan det vara smart att ha en solcellsradio.

På lång sikt sparar den pengar och är dessutom mycket bättre för miljön än en vanlig batteridriven radio.

11 Jun 2012