Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Mikael Jensen - Forskare, författare, föreläsare och företagare

Många som studerat pedagogik på universitet och högskolor kan ha hört talas om Mikael Jensen förut. Han har ofta varit inbjuden som föreläsare och står också bakom några av de mest intressanta böckerna inom studentlitteraturen med böcker som bland annat "Lärande och lärandeteorier" och "Lekteorier" som är två böcker som tar upp barns lärande och hur de utvecklas genom att leka. Han har även tillsammans med andra forskare och författare tagit fram antologier så som "Leka för att lära" och "Barns livsvillkor - I möte med skola och fritidshem". Mikael Jensen är en framstående forskare inom lärandet för barn och har en stor roll i hur dagens pedagoger utbildas. 

Mikael satsade i sin ungdom på att bli en erkänd musiker, men bestämde sig för att istället jobba med något annat. Detta trots atthan i 25-årsåldern hade kontaktmed skivbolag och var på väg att slå igenom. Dagens forskarvärld är dock tacksam för detta, och för den som vill lyssna så spelar han än idag gärna på instrument och sjunger. 

Företag

Mikeal Jensen har grundat två företag där han också är delägare. Mikaels företag, som du kan läsa mer om att klicka här, är:

  • EmSec AB - Ett konsultföretag där han erbjuder föreläsningar, coachning och utblidningar. 
  • e-resistible business group sweden hb - Ett e-handelsföretag där man satsar på hållbarhet med hjälp av produkter som är giftfria och miljömärkta. 

Mikael Jensen är verksam på Borås högskola där han är stuiderektor och universitetslektor. De områden han jobbar inom är akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT (inklusive Bibliotekshögskolan) och även sektionen för lärarutbildning. 

 

16 Nov 2018