Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Missa Inte Chansen Att Hitta Billiga Thailandsresor

Det är lite turbulent i den ekonomiska världen just nu. Det kan vara lite otäckt att lägga ner sina sparade pengar på en semesterresa när man inte vet hur ekonomin kommer se ut framöver.

Att hitta prisvärda thailandsresor kan vara lite svårt, framförallt om man planerar sina thailandsresor för första gången.

Något man ska tänka på är att fundera på om man vill boka en flygbiljett och fixa hotell på plats eller om man vill boka en paketresa. Fördelen med att fixa hotell på plats är att man kan se rummen och vart någonstans hotellet ligger. Nackdelen är att de bra hotellen kan vara uppbokade, framförallt om man väljer att resa till en ö, som har begränsat med hotell.

Nästa sak att tänka på är när man planerar att åka, högsäsongen är mellan december och februari. Då är priserna betydligt högre. Anledningen att just vår vinter är högsäsong har helt enkelt att göra med att vi i Sverige vill fly undan vintermörkret. Samtidigt är det varmt och bra väder i Thailand vilket gör det till ett bra alternativ.

Just nu har det varit mycket nyheter om översvämningarna i Thailand. Det verkar som om läget har stabiliserats. Och vattnet sjunker undan sakta men säkert. Värst drabbade är områdena i norra Thailand, även Bangkok har drabbats.

Phuket å andra sidan har klarat sig utan några översvämningar, så är man ute efter billiga thailandsresor kan det vara en bra idé att kolla in resor till Phuket.

Just nu är det väldigt låga priser på flygbiljetter till Thailand, är man bara lite flexibel så kan man hitta riktiga kap. Dock ska man vara nog med att läsa på om läget i den region man planerar att resa till så man är väl förberedd om läget förvärras. Men som sagt Phuket har inte dabbats lika hårt som övriga landet.

Det bästa tipset jag kan ge dig som funderar på att resa till Thailand i vinter är att leta upp information om platsen du ska resa till för att få ut så mycket av din thailandsresa som möjligt.

26 Nov 2011