Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Mobilabonnemang – En allt dyrare historia

Det blir allt dyrare att äga ett mobilabonnemang, hävdar telefonförsäljaren Phone House. Enligt butikskedjan har medelkostnaden för de tolv mest populära abonnemangen ökat med hela 68 procent på ett år. Samtidigt har också det allra dyraste abonnemanget ökat från 499 till 699 kronor. Anledningen till den stora ökningen är dock ganska enkel. Fler personer skaffar sig en smartphone, som kräver mer datatrafik jämfört med en vanlig telefon.

Men är du en av dem som ännu inte skaffat dig en smartphone på grund av rädsla för dyra månadskostander? Lugn, det finns fortfarande billiga och prisvärda alternativ. Du som surfar mycket bör vända blickarna mot en operatör som erbjuder fri surf. Tyvärr är det i dag väldigt få operatörer som erbjuder fri datatrafik på grund av överbelastade nät.

Telenor är dock en av de som faktiskt tillhandahåller fri surf. Hastigheten är inte jättesnabb (3 mbit/s), men samtidigt är deras 3G-nät väldigt stabilt och du riskerar inte att tappa uppkopplingen då och då. De har också flera abonnemang där du ringer för hela månadskostaden. Ett exempel är ”Telenor Pott med Surf 199”. Med ”Telenor Pott med Surf 199” ringer du för hela månadskostnaden med minutpriset 0,49 kr samtidigt som du messar helt gratis.

Men det är inte bara Telenor som erbjuder bra abonnemang. Tre har också flera prisvärda abonnemang för den som gillar att surfa mycket. Ett extra plus med Tre är att de erbjuder hastigheter upp till 32 mbit/s, vilket är något alldeles extra när det gäller mobilsurf.

Tre:s nät har också blivit utsett till Sveriges bästa flera gånger om. Du bör dock kolla hur bra täckningen (det gäller förövrigt alla nät och operatörer) är för Tre där just du bor. De har nämligen inte alltid perfekt utbyggt nät ute på landsbygden.

Det finns många bra sidor som jämför mobilabonnemang. En av dessa är http://mobil-abonnemang. Där kan du jämföra och se de flesta av Sveriges operatörers utbud.

23 May 2012