Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Motionskalendern för cyklister

I Sverige finns över 140 motionslopp för cyklister som sträcker sig över hela sommarhalvåret och finns belägna över hela Sverige. Tidigare har det varit svårt att få en överblick över vilka lopp som finns i Sverige och även kunna söka motionslopp efter ort, datum eller längd.

Nu lanseras motionskalender.se som råder bot på detta problem och skapar en gemensam mötesplats för Sveriges motionärer att hitta de loppen som de är intresserade av.

I kalendern går det att söka loppen med olika parametrar såsom datum, distans, län och om det är ett mountainbikelopp i skogen eller ett motionslopp på asfalterade vägar. Arrangörerna av loppet får även möjligheten att presentera sig djupare om de vill, och kan i princip använda kalendern som en landningssida för sina besökare.

De stora motionsloppen såsom Vätternrundan eller cykelvasan behöver knappast ökad synlighet eftersom loppen tecknas fulla i princip omgående när platserna släpps, men för alla de mindre loppen behövs en tydligare plats att synas på.

Tveka inte att gå igenom listan och hitta nya spännande lopp att cykla i sommar. Det kanske finns några pärlor som du tidigare inte har hört talas om eller som du bara inte vet när de går. Till alla intresserade, som ännu inte har cyklat sitt första motionslopp, är det hög tid att våga prova på.

Det finns bland annat 54 lopp som erbjuder distanser under 5 mil och redan under maj månad drar det igång på allvar med en hel del olika lopp. Under maj månad finns hela 35 lopp att välja bland. Kanske kan det vara en kul idé att passa på att ta en minisemester i samband med något av loppen och boka in en övernattning eller två för att hinna "turist" lite även utanför cykelsadeln.

Sverige har många oupptäckta platser för de flesta, och att kombinera en lång dag på cykeln med en fin middag och en inbjudande hotellsäng känns mer lockande än en kall vinterdag.

Det behöver inte vara alltför komplicerat att anmäla sig till ett lopp. En hjälm, en funktionsduglig cykel och lite anpassade kläder beroende på väder är allt som egentligen behövs. De flesta arrangörer av motionslopp ser till att alla besökare får något gott att äta och dricka både under och efter loppet.

Att ta med eget vatten i en vattenflaska och något smått och gott att tugga på för att höja blodsockret vid behov kan vara väldigt klokt.

2 Mar 2013