Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Muffinsformar för alla tillfällen

Har du också drabbats av cupcake-hysterin? Muffins har funnits i det svenska köket under lång tid, men under de senaste åren har de blivit allt mer populära och kända som cupcakes. I grund och botten är det fortfarande en traditionell muffins, men med mer dekoration som t.ex glasyr och strössel.

Det är inte bara toppingen som ser annorlunda ut, det nya uppsvinget för muffins har även drabbat muffinsformar. En uppsjö av olika designer och material finns tillgängligt. Med pappersformar kan du skapa unika muffins som passar för alla tillfällen.

  1. Högtidsmotiv Vem säger att muffins inte passar på julbordet? Det finns muffinsformar med alla tänkbara motiv, pepparkakor, tomtar och julgranar. Detta gäller självklart för alla högtider, muffins passar lika bra med en påskhare på formen som med en midsommarstång.
  2. Temamotiv Är det barnkalas på gång kanske ballonger, paket eller favoritprinsessan passar bäst på muffinsformen. Är det fest för vuxna kanske en exklusiv och snygg design är mer på sin plats. Utbudet är enormt så du kan definitivt hitta en form som passar för just ditt ändamål.
  3. Minimuffins, megamuffins eller en vanlig muffins? Det är inte bara muffinformen som kan byta skepnad utan även storleken på muffinsen. Blanda som du vill eller håll dig till en storlek, muffins är lika gott oavsett storlek!
  4. Den miljömedvetna muffinsformen För ett mer miljömedvetet val passar en muffinsplåt eller muffinsformar i silikon bättre. Plåtarna finns i olika storlekar, som non-stick och med ett varierande antal muffins per plåt. Silikonformarna finns också i olika storlekar och färger.

    Vissa är mer dekorerade än andra, till exempel med fötter eller som figurer. Fördelen med plåtarna och silikonformarna är att de kan återanvändas. Du sparar därför på miljön, för att göra muffinsen unik får du leka mer med din fantasi och skapa kreativa toppingsalternativ!

Du skaffar dina muffinsformar direkt på Bakbutiken.se som har många olika motiv och dekorationer.

15 Aug 2013