Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Något att fira?

Fotopresenter

Har du någon som fyller jämt i din närhet? Idag är det inte lätt att hitta intressanta och unika presenter när vi har det mesta och inte behöver något egentligen. Man vill ge bort en present som känns unik och som berör den som fyller år. Man vill ju så långt som det är möjligt hedra den som firar sin födelsedag.

Att ge bort en fotopresent till någon av dina nära och kära är en väldigt uppskattad present. En fotopresent kan vara av olika slag. Du kan beställa muggar med foton som du själv valt ut som dekor. Du kan göra canvastavlor av ett fotografi som du tycker passar bra ihop med jubilaren. Det är en mycket uppskattad present.

Om du har någon i din närhet som fyller jämna år så kan det vara trevligt att få en fotobok som sammanfattar jubilarens liv så långt. Att få en fotobok i present med sammanfattning i text och bild på vad man har gjort och vad som hänt under sitt liv är intressant och roligt. Det blir ett kärt minne i bilder.

Att sammanställa en fotobok

När du sammanställer en fotobok till någon som fyller år så ska det vara en kronologisk ordning på bilderna. Det gör det hela överskådligt och intressant. Räcker sig historien långt tillbaka i tiden så måste man först föra över bilder som inte är digitala till datorn. Det gör du enkelt med en skanner.

I samband med skanning av fotografierna så kan du redigera bilderna så att får den bästa möjliga kvaliteten. När du bestämt vilka foton som boken ska innehålla så är det dags att skriva historien om din vän eller släkting som snart fyller år. Ta hjälp av andra personer som känner jubilaren. Det kanske finns gamla tidningsartiklar om personen? Skriv korta, men informativa texter som berättar om bilderna.

Det här kommer att bli en mycket uppskattad fotopresent. Det är enkelt och prisvärt att sammanställa och beställa en fotobok på nätet. Du väljer layout och lägger sedan in text och bilder. När du skickat iväg resultatet över nätet är det bara att vänta några dagar så har du den fina fotopresenten i brevlådan och du kommer att göra jubilaren väldigt glad och överraskad.

Låt din fantasi och kreativitet flöda. Det enda som kan stoppa dig är svårigheten att i hemlighet samla in all information och alla bilder. Men det är ett roligt och spännande arbete som ni kommer att skratta gott åt efter att din vän eller släkting öppnat sin fina fotobok.

Det funkar också att framkalla foton hos ifolor.se.

7 Mar 2013