Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Namnlappar, enkelt och stilfullt

Namnlappar

Ifall du vill pryda dina eller dina barns kläder med namnlappar, lönar det sig att köpa färdiga sådana.

Namnlappar finns i många olika färger, storlekar och fonter. Du får själv välja vilken färg, font och storlek du vill ha. Kombinationerna är många, och en enkel och stilfull namnlapp  kan göra under med dina plagg.

Namnlapparna kan du även använda på andra tygprodukter, som till exempel kuddar och filtar. Den enda begränsningen är din egen fantasi.

Kombinationerna är många

Med alla olika färger, fonter och stilar som det finns tillgängliga, kan man lätt och behändigt ge sina kläder en helt ny look. Namnlappar kan också lätt tas bort ifall du inte är nöjd med resultatet, så våga prova dig fram!

Experimentera med olika färgkombinationer, vissa passar bättre beroende på vilket klädesplagg eller tyg det gäller. Man kan också lägga till små figurer eller smileys ifall man vill. Håll också i åtanke vilken känsla du vill förmedla med din namnlapp, och att det passar just den person som skall ha det.

Ikastetiket är ett företag som säljer namnlappar, etiketter och armband i de Nordiska länderna. Besök webbutiken för mera information och här kommer du garanterat att hitta snygga och personliga namnlappar.

Otroligt enkla att använda

Namnlappar kan enkelt fästas, och tas bort ifall man vill. Man kan sy fast dem på till exempel tröjor eller skjortor, på insidan av plagget ifall man bara vill märka sitt eget plagg, och på utsidan ifall man ge klädesplagget det där lilla extra.

Man kan också använda strykmärken, det vill säga namnlappar som man stryker fast med ett vanligt strykjärn. Snabbt och smidigt. När många personer lämnar sina kläder på samma ställe, exempelvis i ett omklädningsrum, blandas kläderna lätt med varandra. Vid sådana tillfällen är namnlappar otroligt praktiska. De är väldigt användbara på olika sportkläder och sportväskor som oftast behandlas med tuffa tag och de är även väldigt slitstarka. Man hittar också sina kläder lite lättare när de är märkta med sitt eget namn.

Namnlappar lämnar inga avtryck på kläderna och färgar inte av sig. De klarar också av 90 graders tvätt/torktumling och de är tillverkade av 100% polyester. Här kan du läsa mera om namnlappar!

17 Feb 2013